Žena, údajně prostitutka pracující i jako barmanka, měla od své šéfové dostat klíče od nočního klubu. „Půjčila klíče od podniku ženě, která tam pracuje a na svoji vstřícnost doplatila. Ona jezdí domů vlakem, tak aby nemusela čekat venku,“ prozradila majitelka domu. „Když se klub k ránu zavřel, ta paní, s partou dalších lidí se sebrala a šli popíjet ještě naproti přes ulici do baru. Pak se vrátili zpět do klubu, paní si otevřela svěřenými klíči a slavili uvnitř dál,“ dodala majitelka domu. Jenže dýchánek tří mužů a dvou žen se zvrtnul. Podle informací Blesku se začali rvát.

Bránila hosta?

Dva muži (26, 39) a jedna žena (33) zmlátili třetího muže (47) ze skupiny až do bezvědomí. Když zůstal se zraněnou hlavou, z které mu tekla krev, bezvládně ležet na zemi, chtěli rváči z klubu odejít. Obviněná žena se vyděsila, že by jí mohli také ublížit a že by mohli opět začít muže být.

A tak se ho snažila chránit. „Žena popadla čisticí prostředek, kde byl vysoký obsah kyseliny, 96 procent, a na rváče jej chrstla,“ prozradil Blesku zdroj obeznámený s případem. Tomu nasvědčují i kroky policie. „Ženu jsme obvinili z ublížení na zdraví z omluvitelné pohnutky,“ řekla policejní mluvčí Veronika Hokrová. Žena si usnesení o trestním stíhání převzala a už v neděli večer jí policisté propustili z cely předběžného zadržení domů.

Tři poleptaní lidé

Nejvážněji zraněna byla žena (33), kterou našli lidé ležet jen v podprsence v průchodu domu. S poleptaným dekoltem a obličejem skončila v popáleninovém centru na pražských Vinohradech. Další dva muži (39 a 26), skončili ve Fakultní nemocnici v Plzni. Jednoho z nich pak převezli později také do Prahy.

Fotogalerie
21 fotografií