„Mužíček nelenil a k nákupu přinesl i Blesk. Byl poslední v regále,“ svěřila se zářící paní Zuzana.

Doma odtrhli kupon, na něm svítila desetikoruna do Blesk mobilu. Fasurovi ale mířili výše. Přihlásili se esemeskou do denní hry o 10 000 korun a šli s malou Klárkou (1,5) ven na procházku. A tam zas na vše rychle zapomněli.

„Ještě venku nás ale zastihla esemeska nesoucí dobrou zprávu. A pak už manžel začal skákat radostí. Fakt, skoro metr padesát,“ usmívá se ještě teď paní Zuzana. „Vůbec jsme výhře nechtěli věřit,“ dodala.

Výhra půjde na dcerku Klárku

Všechny peníze dají manželé do své dcerky. Klárka se tak stala nejmladší výherkyní v Česku. „Roste, pořídíme oblečení. Zbytek uložíme na Klárčin účet a z něj budeme nakupovat dcerce další věci,“ říká máma. Každá koruna se mladé rodině víc než hodí. Paní je s dcerkou na mateřské a její muž pracuje jako servisák u kávomatů.

A kupují Fasurovi vůbec Blesk pravidelně? Nebo je navnadila až unikátní hra? „Bereme a čteme Blesk léta pravidelně. Mám v oblibě hlavně rady a vychytávky, které se tam dají přečíst. Před Vánocemi jsem třeba podle Blesku uklízela. A nemělo to chybu,“ usmála se Zuzana.

„Radím vám. Hrajte dál. My teda určitě budeme,“ rozloučila se maminka nejmladší výherkyně Trháku Blesku v historii.