Na veletrhu se prezentují prodejci kočárků, autosedaček, nosítek, plen, koupacích vaniček, postýlek, ale i hraček. „Rodiče se mohou také poradit s odborníky, co je pro děti vhodné a bezpečné, což se týká především autosedaček,“ uvedla mluvčí veletrhu Markéta Kamenická.

Mezi novinky patří například nová generace látkových plen, které poslouží stejně jako jednorázové, či zdravotnická pomůcka Aniball, která usnadňuje porod a poporodní zotavení. „Zájemci si mohou vyzkoušet také šumicí medvídky MyHummy, které vydávají zvuky podobné těm, které děti slýchaly v mámině bříšku, a usnadňují jim usínání,“ upřesnila Kamenická.

Připravený je i doprovodný program, který se bude zabývat tématy, jako je poporodní cvičení, léčba poruch příjmu potravy, výchova dětí k čištění zubů či jak správně a vhodně změnit stravu ke zdravějšímu životnímu stylu. Bude zde také bezplatná poradna pro nastávající maminky.

Součástí veletrhu je doprovodná prodejní výstava Svět ženy. „Představí se na ní výrobci kosmetiky, ekologických čistících a dezinfekčních prostředků, výrobci zdravé výživy či dodavatelé krabičkové stravy. Ženy si kromě toho mohou vyzkoušet líčení či úpravu účesu,“ dodala Kamenická.

VIDEO: Narození dítěte znamená pro jeho rodiče mnoho změn v životě. Jak se vlastně dítě v těle maminky vyvíjí?

Video
Video se připravuje ...

Jak roste miminko v břiše během 9 měsíců těhotenství ThePregnancyChat/Youtube/Supermámy