V tamní Brněnské ulici řidička (48) při přejezdu zpomalovacího retardéru nezvládla řízení a nabourala do zaparkované Škody Octavia.

Ale ani kolize ji nepřinutila k zastavení a v bláznivé jízdě pokračovala. Ve stejné ulici po chvíli ještě nabourala do odstaveného nissanu. O pár desítek metrů dál přišel ale drsný konec, když přeletěla trávník a „zaparkovala“ o rodinný dům.

Dechovou zkoušku odmítla

Důvod, proč žena sešlápla plynový pedál, byl hned zřejmý. „Alkoholový zápach z úst řidičky, její jen těžce kontrolovaný vrávoravý pohyb a dvě otevřené lahve vína v autě hlídce napověděly, jaký byl pravděpodobný důvod pokusu o únik,“ uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Žena krvácející z obličeje odmítla dechovou zkoušku na alkohol s tím, že se podrobí pouze lékařskému vyšetření. Stoupající agresivitu si vybila na záchranářích. „Vedle slovních výpadů se bránila ošetření tržných ran v obličeji a strhávala si obvazy. Stejné výpady se opakovaly i při ošetření v nemocnici," popsal řádění očidivně opilé fúrie mluvčí.

Policisté museli nakonec k jejímu zklidnění použít služební pouta. Svéráznou řidičku čekají problémy se zákonem, výsledkem zběsilé jízdy je mimo jiné půlmilionová škoda na naťuklých autech a notně pošramoceném rodinném domě.

VIDEO: Pronásledování golfu bez značek v Hodoníně, řidič utekl.

Fotogalerie
4 fotografie