Jedna z hlídek městské policie hledanou odpovídající popisu záhy objevila v odlehlé části parku Marie Restituty. Vedle sebe měla malého psa, který usilovně štěkal. Tím paničku patrně zachránil…

Krev na rukou, pořezaná zápěstí

Muži zákona zjistili, že v trávě ležící žena má zakrvácené ruce a řezné rány na obou pažích. Na nic nečekali, jeden z nich zamířil do auta pro lékárničku, druhý kontaktoval záchranku i Policii České republiky.

„Žena měla zavřené oči. Pootevřela je, až když na ni strážník promluvil a lehce s ní zatřásl. Rozrušenou ženu se hlídce po chvíli podařilo uklidnit a přitom obvazem ošetřit krvácející rány. Strážníci s ní pak až do příjezdu záchranářů mluvili, aby měli jistotu, že neztrácí vědomí,“ popsal situaci mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Nechtěla už žít, spolkla prý i žiletku   

Osmatřicetiletá žena se přiznala, že kvůli osobním problémům už nechce žít, a proto se pořezala žiletkou, kterou údajně navíc spolkla. Ženu převzali zdravotníci, sanitka ji převezla k dalšímu ošetření do Úrazové nemocnice. O psa se postarali v útulku, kam ho dopravila odchytová služba městské policie.

Fotogalerie
3 fotografie