Podroušený třicátník slíbil, že bude sekat dobrotu, jenže jen na oko. Sotva se ocitl o půlnoci na čerstvém vzduchu, namířil si to na Pražskou ulici. A přímo pod kamerou se rozhodl postrašit projíždějící šoféry.



„Bylo to velmi nebezpečné, protože se pohyboval po silnici a nutil řidiče projíždějících vozidel k úhybným manévrům,“ popsal další mužovy eskapády mluvčí znojemských strážníků Petr Hladký. Další hlídka jej našla v nedaleké herně, kde konečně zkrotl po upozornění, že může skončit na záchytce.

O víkendu opět v akci

Jenže o víkendu se se stejným výtržníkem muži zákona opět setkali, protože vyváděl v restauraci. Zákrok strážníků jej natolik rozčílil, že je urážel, a dokonce vytáhl z kapsy bundy tzv. boxera. „Při nápřahu ruky po něm strážníci okamžitě vystartovali, za pomoci donucovacích prostředků mu nasadili pouta,“ popsal konec dalšího výstupu stejného muže Hladký.

Víkendová spanilá jízda nenapravitelného opilce Znojmem tak skončila násilím proti úřední osobě navíc se zbraní v ruce. Nad mužem se tak vznáší hrozba pobytu v chládku.

Fotogalerie
3 fotografie