Na vině byla pochopitelně přemíra alkoholu a frajeřina před kamarády, kteří se v podroušeném stavu trousili z nedalekého baru a diskotéky. Opilci nevadilo ani to, že je nedaleko hlídka strážníků a místo sledují hned dvě kamery.

„Proto lze považovat jednání muže spíše za provokaci, který o přítomnosti hlídky městské policie moc dobře věděl. Za přihlížení kamarádů přešel silnici kruhového objezdu a dostal se k památníku, kde se vymočil a vyřvával na své druhy, aby nebyli srabi a šli taky,“ popsal vyvádění opilce mluvčí znojemských strážníků Petr Hladký.

Pokuta až 20 tisíc korun!

Když došlo na lámání chleba, výtržník policisty ignoroval a nechal se dál hecovat kamarády. Nezkrotl ani po upozornění, že celá věc bude mít dohru u přestupkové komise. Vykonání potřeby na veřejném místě se muži každopádně prodraží, vyfasovat může pokutu až do výše dvaceti tisíc korun. 

VIDEO: Kruhový objezd u památníku vítězství v centru Znojma. Přes den záplava aut, v noci tady řádí opilci z nedalekých barů a diskoték.

Video
Video se připravuje ...

Takhle to vypadá ve Znojmě u známého rudoarmějce. Přes den kolony aut, v noci opilci z nedalekých barů a diskoték. Zdeněk Matyáš

Fotogalerie
4 fotografie