Žena měla nastoupit za majetkovou trestnou činnost do vězení na 18 měsíců už v prosinci. To se jí ale zjevně nechtělo. Policisté ji ale vypátrali, když zjistili, že se má skrývat v bytě v blízkosti centra města,“ uvedla policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Když se policisté snažili na byt dozvonit, nikdo neotevíral. „Bylo ale zřejmé, že se uvnitř někdo pohybuje. Policisté proto zkontrolovali byt z venku a spatřili hledanou ženu na balkóně,“ popsala zásah Cejnková.

Žena odmítala s policisty spolupracovat. Mnohem ochotnější byl ale majitel bytu. Když k jeho oknu policisté vyšplhali po žebříku, ochotně jim předal klíče od bytu. Sám jim otevřít nemohl, protože ho hledaná žena zamkla v pokoji!

Ani po vstupu policie do bytu žena nechtěla za žádnou cenu za mříže. „Držela si u těla kuchyňský nůž a křičela, že se bodne. Odhodila ho až po opakovaných výzvách policie. Nakonec odjela s policisty na služebnu k provedení dalších úkonů,“ doplnila Cejnková. Kdo byl zamčený muž, policie neprozradila, patrně jde ale o ženina přítele, se kterým v bytě bydlela.

VIDEO: Některé ženy v páchání trestné činnosti nezaostávají za otřelými recidivisty. Neštítí se přitom okrást ani velmi staré lidi.

Video
Video se připravuje ...

Vrchní policejní komisařka ZdeňkaKyliánová popisuje případ notorické zlodějky z Brna. Ta připravila důvěřivé seniory Zdeněk Matyáš