Policisty nerozhodil ani fakt, že se při vstupu do bytu jedna z žen zamkla na toaletě, aby spláchla předmět doličný. „Demontovali WC a zjistili, že se dívka pokusila zlikvidovat taštičku s tzv. psaníčky heroinu, která uvízla v odpadní rouře,“ řekla policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Celkem tak kriminaliaté napočítali 48 nachystaných psaníček s heroinem a také přes jedenáct tisíc korun za již prodaný materiál. Ženy v konfrontaci s důkazy nezapíraly.

Video
Video se připravuje ...

Přímo v akci. Kriminalisté natočili povedenou rodinku prodávající heroin v psaníčkách přímo z okna svého bytu. Policie ČR

Povedená rodinka si tímto způsobem vydělávala nejméně od začátku letošního roku. „Na nezákonné činnosti se měly podílet nezletilé dcery, které místo povinné školní docházky »pracovaly« doma a prodávaly heroin přes okno bytu,“ popsala rodinnou »firmu« policistka.   

Matku byla obviněna z nedovolené výroby a jiným nakládáním s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, navíc také z ohrožování výchovy dítěte, protože její dcery nejsou plnoleté. Pokud ji soud uzná vinnou, nemusí se s dcerami kvůli pobytu za mřížemi vidět až pět let.   

Fotogalerie
8 fotografií