Známé termální koupaliště a aquapark THERMAL CORVINUS je pýchou Žitného ostrova a patří mezi nejnavštěvovanější a nejoblíbenější turistické destinace na Slovensku. Lidé se sem jezdí bavit a načerpávat novou sílu už od roku 1974. Zdrojem výjimečné termální vody jsou dva geotermální vrty hluboké 1500 a 2500 metrů.

Autor: THERMAL CORVINUS

13 bazénů, ve kterých dosahuje termální voda teplot 25–38 °C

V bazénech můžete nerušeně relaxovat bez ohledu na roční období. Najdete zde tobogány s kouzelnými světelnými efekty, unikátní lezeckou dráhu v korunách stromů a fantastický saunový svět. Po celý rok je také v provozu interaktivní vodní hřiště s vodní věží, vodopády, 500litrovým vědrem, vodními děly a skluzavkami.

Odpočinkovou náladu pocítíte  již ve vstupní hale

V celém areálu koupaliště najdete originální designové motivy inspirované dobou uherského krále Matyáše Korvína, jehož legenda ve Veľkém Mederu žije dodnes. Koupaliště je už od jeho založení mimořádně populární u turistů z Čech i Moravy. Někteří hosté Veľký Meder možná znají pod starým názvem Thermal Corvinus v Čalové.

Autor: THERMAL CORVINUS

Více informací naleznete na stránce www.thermalcorvinus.sk

Věděli jste, že…

...koupaliště vneslo do svého loga černého havrana se zlatým prstenem, což byl rodový znak Hunyadiovců? Ti byli jednou z nejmocnějších a nejbohatších šlechtických rodin Uherska v 15. století.

Autor: THERMAL CORVINUS