Pitný režim pro lepší koncentraci

Protože v soutěži Tvoje tvář má známý hlas potřebují účinkující, ale také porotci dostatek energie, přinesla jim společnost Waterdrop povzbuzení. Všechny buňky v těle potřebují vodu, aby správně fungovaly. Pokud málo pijete, můžete se cítit unavení, ale také mít problém s koncentrací nebo bolestí hlavy. Při ztrátě hydratace o pouhá 2 % můžete zaznamenat výrazný pokles síly a motivace a zároveň zažívat zvýšený pocit únavy. Díky mikrodrinkům pro ochucení vody a lahvím waterdrop je snazší kvalitní a pravidelný pitný režim dodržovat.

Malá kostka, která se snadno rozpustí ve vodě, obsahuje vitamíny B a další prospěšné látky
Autor: Waterdrop CEE s.r.o.

Ty nejlepší ingredience zabalené do malé kostky

Mikrodrinky waterdrop® jsou vytvořeny z těch nejjemnějších rostlinných a ovocných výtažků, jemně slisovaných a ekologicky šetrně zabalených. Malá kostka, která se snadno rozpustí ve vodě, obsahuje vitamín C, dále vitamíny B a další prospěšné látky. Přestože je na rozdíl od limonád bez cukru, zachovává si skvělou chuť. Vy tak ušetříte zbytečné kalorie a navíc nezatížíte tělo o další dávku cukru. Použité nejsou žádné umělé konzervační látky pro zvýšení trvanlivosti. Zárukou absolutní čerstvosti je balení každé kapsle jednotlivě. Tu pak stačí rozpustit ve vodě. Rychlý a skvělý nápoj poskytující hydrataci je na světě během několika vteřin.

Lahve waterdrop® udrží váš nápoj v dokonalé teplotě
Autor: Waterdrop CEE s.r.o.

Povzbuzení s přírodním kofeinem

Pokud potřebujete povzbudit, sáhněte například po příchuti BOOST s vitamínovou bombou açaí a lahodnou chutí černého rybízu. Příchuť NERO je skvělý společník pro dlouhý den. Přírodní kofein, extrakt z guarany a kolový ořech zajistí, že budete plní energie. Rozjasní mysl, zlepší koncentraci a povzbudí celý organismus. Podobné látky najdete také v energetických nápojích, ale na rozdíl od nich s mikrodrinkem nezatížíte planetu o plastovou lahev nebo plechovku.

V jednom balení je množství recyklovatelného obalu nižší než u víčka od plastové lahve
Autor: Waterdrop CEE s.r.o.

Méně plastu, více chuti

Podpořit pitným režimem můžete nejen váš organismus, ale i přírodu. Stačí dát sbohem plastovým lahvím a vybrat si jednu z designových lahví z borosilikátového skla s bambusovým víčkem, díky kterému z lahve neunikne ani kapka. V balení 12 kapslí waterdrop® je množství recyklovatelného obalu nižší než u víčka od plastové lahve. Rostliny obsažené v kapslích se pěstují v režimu udržitelného hospodářství v rodinné firmě v Německu, nikoli na plantáži. Pro snížení ekologických dopadů se při rozvozu k zákazníkům využívají služby dopravce, který dbá na životní prostředí, a za najeté kilometry a vyprodukované CO2 vysazuje nové stromy. Kompletaci papírových krabiček zajišťují zaměstnanci v chráněné dílně v Brně. Každý může začít sám u sebe a vyměnit jednorázové plastové lahve za opakovaně použitelné a slazené nápoje v PET pak za čistou vodu ochucenou dropy.  Ambicemi společnosti Waterdrop není jen pomoci lidem vypít více vody, ale i vybudovat světovou značku v hydrataci. Po Rakousku, Německu, České republice, Slovensku a Polsku bude pokračovat v expanzi po celé Evropě a chystá rozšíření také do USA i Asie.