Autor: Positive energy

Je to víc než relaxace, říká Clooney

Mezi čerstvé uživatele psychowalkmanu, odborně AVS přístroje, patří například Demi Moore, David Beckham nebo George Clooney, kteří sdělil britskému tisku: ,,AVS přístroj mě zrelaxuje za pár minut více, než hodiny strávené u moře na pláži.“  Tuto technologii přitom považuje za něco víc než relaxační fitness. Je to prý způsob, jak se může každý bez léků udržovat zdravý a ještě účinně meditovat a rozvíjet osobnost. 

Autor: Positive energy

Velké slevy 

Nasadíte si sluchátka a speciální ,,světelné“ brýle a na ovládací jednotce si spustíte program, např. ,,Rychlé odstranění únavy“. Světla brýlí a zvuk vysílají frekvenci, která přeladí fungování mozku i tělesné biorytmy. Únavu nahradí hluboká relaxace a vstáváte za pár minut odpočinutí jako po dvouhodinovém spánku. Stejně funguje AVS přístroj na dalších zhruba třicet oblastí, účinků – vždy vysílá jinou frekvenci. Ten princip je geniální. Můžete se uzdravovat, být v dobré psychické kondici a nepodlehnout stresu, depresím nebo nespavosti. Jestli máte zájem si psychowalkman pořídit, tak je teď nejlepší doba – ještě chvíli probíhají velké slevy. A slevy na AVS přístroje, ještě od značkového dodavatele, se objevují hodně výjimečně!   

Autor: Positive energy

Zaostávají naše celebrity?

Těžko říct. Psychowalkman si kdysi pořídil Marek Vašut, Dagmar Patrasová, Robert Kodym, Václav Postránecký, Petr Štěpánek...Nový model Laxman vlastní Tomáš Klus, Ivana Gottová, Petr Anděl či Lucie Bílá… Ota Jirák používá model Relaxman a říká: ,,Když nemám čas jít do lesa, použiju AVS přístroj - Relaxman. Libé zvuky a světla mě dobře uvolní.“ Inspirativní video, jak k psychowalkmanu přišel a k čemu ho používá, najdete zde. Vysílá přímo ze své chalupy. 

 

Autor: Positive energy

MUDr. Jan Cimický to zná

,,V dnešní době trpí hodně lidí stresy a depresemi a AVS přístroje dobře pomáhají. U nás je používáme od roku 1998, kdy jsem si jeden přivezl z ciziny. Doporučil bych je téměř každému, kromě epileptiků.“ Vývoj této technologie, i s přispěním NASA a dvou nositelů Nobelových cen, trval dlouhých 40 let. Výsledek ale stojí za to! Největší český dodavatel nabízí několik modelů v cenách od pěti do třiceti tisíc korun – a teď v únoru s velkou slevou. Největší český eshop najdete tady. Je to současně druhý největší evropský eshop s touto zajímavou technologií.