Co si myslíš o vyznávání lásky?

Hodně prožívám všechny příležitosti, při nichž můžu nějak vyjádřit lásku. Snažím se být kreativní při vymýšlení vyznání, když mi o někoho jde a opravdu mi na něm záleží. Proto se snažím nezapomenout třeba na Valentýna ani na žádné výročí… Fakt miluju dávat holkám kytky. Vzpomínám si, jak jsem se jednou ráno vykrad nepozorovaně z postele pod záminkou, že jdu se psem, a sprintoval jsem do nejbližšího květinářství, kde jsem koupil nádherný kytky. Pak jsem je rozložil po celým bytě a šel jsem si zase lehnout…

Autor: Marie Bartošová

Jak vyznáváš lásku?

Hrozně rád dávám prstýnky, už jsem jich v životě daroval opravdu hodně. A mnoho z nich nebylo ani k žádné speciální události. Je jasné, že šperk prostě neurazí žádnou ženu... A nejlepší je vybírat k nim ty krásný krabičky.

Autor: Marie Bartošová

A udobřuješ si tím někdy své partnerky?

To ne, nikdy bych nezneužíval dárky k udobřování. To jsem neudělal nikdy v životě. Naopak dávám dárky ve chvíli, kdy se cítím šťastný.

Vyznal jsi někdy lásku do éteru?

V rádiu pracuju 18 let a je to prostě součást mýho života. Je to vlastně taková naše reality show a všichni ví, co se nám děje, takže jsem taky do éteru vyznával lásku. Někdy ne úplně napřímo a spíš jsem to jen naznačil. Ta, které jsem vyznání adresoval, to ale moc dobře věděla. Jednou jsem taky řekl do éteru vyloženě: „Miluju tě“.

Autor: Marie Bartošová

Překvapilo tě někdy nějaké vyznání?

Jednou jsem slyšel nějaké zvuky před barákem, koukal jsem z okna a viděl, že se někdo pohybuje kolem mýho auta. Vyšel jsem ven a uviděl tam dvě fanynky a záhy zjistil, že mi auto umyly. Občas se mi taky stává, že mám na autě v prachu nebo ve sněhu napsaný hezký vzkaz nebo srdíčka. 

Pokud tě zajímají další zajímavé příběhy vyznání lásky, podívej se na www.reknitoposvem.cz.

Kromě příběhů, které zde Milka vypráví, tady najdeš ještě zábavný test, kterým můžeš odhalit, jak bys lásku vyznal po svém ty.

Hlavní motiv svátku zamilovaných je srdce, které si můžeš vytvořit i přesně podle svého gusta. Navíc denně odměníme 20 autorů vytvořených srdcí čokoládovými pralinkami I Love Milka.

A to není všechno! Do Valentýnského šílenství se zapojili také známí čeští a slovenští YouTubeři, kteří se ve svých videích navzájem zatagovali.

Jirka Král vyzval k natočení videa taky Leoše Mareše, který nakonec výzvu přijal.