Celosvětově známý sýr Philadelphia se vyrábí již desítky let a za tu dobu si našel uplatnění v teplé i studené kuchyni a především své stálé místo v domácnostech
i v kuchyních profesionálů. Svým složením odpovídá zdravé výživě, jelikož neobsahuje žádné konzervanty a jedná se o stoprocentně přírodní produkt. V současné době nabízí hned několik příchutí pro opravdové gurmány. Kromě odlehčené varianty Philadelphia light jsou nyní dostupné kombinace se zahradní bylinkou Philadelphia s pažitkou, oblíbenou rybou a příjemně aromatickým koprem Philadelphii s lososem a koprem či sladká kombinace Philadelphia Milka s hedvábně jemnou čokoládou.

Vyvážená a lahodná chuť sýra stačí k tomu, aby se namazal na chleba či jiné pečivo  a vznikne zdravá vydatná snídaně, která může být doplněna kouskem čerstvého ovoce či zeleniny.

O víkendu či svátcích nespěchejte a vychutnejte si snídani v kruhu svých blízkých se sýrem Philadelphia. Nechte se jím inspirovat a vyzkoušejte zajímavé a chutné  recepty, které nejsou nikterak náročné a dokáží vytvořit opravdu gastronomický požitek. 

Čokopalačinky

Autor: Philadelphia

Přísady:
250 g mouky
2 lžičky prášku do pečiva
1 lžíce cukru
350g Philadelphia Milka
2 vejce
200 ml mléka
50 ml minerální vody
2 lžičky oleje

Postup přípravy:
Mouku, prášek do pečiva, cukr, 175 g Philadelphia Milka, vejce, mléko a minerální vodu smíchejte dohromady a rozmixujte do hladka.

Zahřejte troubu na 50°C. Rozpalte pánev s olejem. Usmažte palačinky a hotové placky dávejte do trouby, aby nevychladly, než skončíte.

Zbývající Philadelphii Milku smíchejte s 2 lžícemi mléka a následně potřete palačinky.

Křupavé cookies s Philadelphií Milkou a makadamskými ořechy

Autor: Philadelphia

Přísady:
175 g mouky
1,5 lžičky prášku do pečiva
90g másla
60g cukru
špetka soli
175g Philadelphia Milka
50g lehce solených makadamských ořechů

Postup přípravy:
Mouku smíchejte s práškem do pečiva a dobře promíchejte. Máslo, cukr a špetku soli utřete do pěny elektrickým ručním mixérem. Obě směsi smíchejte s Philadelphií Milkou.

Předehřejte troubu na 175°C (horkovzdušná). Oříšky nasekejte nahrubo a vmíchejte do těsta. Pomocí lžičky umístěte na pečící papír malé kopečky a pečte zvolna asi 10 minut.

Jahodové muffiny

Autor: Philadelphia

Přísady na 12ks:

100 g jahod
2 vajíčka
100 g cukru
175 g Philadelphia Original
3 lžíce oleje nebo másla
2 lžíce mléka
150 g hladké mouky
2 kávové lžičky prášku do pečiva

Postup přípravy:

Předehřejte si troubu na 160° C a připravte si košíčky nebo formy na muffiny. Jahody očistěte a nakrájejte na malé kousky. Vejce smíchejte s cukrem a pozvolna ušlehejte. Philadlephii smíchejte s mlékem a olejem či máslem. Do mouky přidejte prášek do pečiva. Všechny vzniklé směsy pozvolna vmíchejte do sebe a vzniklým těstem naplňte připravené košíčky nebo formy na muffiny. Pečte v předehřáté troubě do zlatova přibližně 30 minut.