Jaké trendy sandály ocení v létě ženy?

V létě se ženy blýsknou se sandály na podpatcích. Ty mohou být různě vysoké. Důležité je zejména to, abychom na nich uměly chodit. Jestliže tedy nejsou podpatky zrovna vaše parketa, vsaďte na kousky se silnější platformou nebo na sandály s nízkými podpatky. Nebudete se na nich přeci trápit! Nejlépe uděláte, sáhnete-li po módních kouscích v pastelových nebo v přírodních barvách. Oříškové, pistáciové i meruňkové modely dámských sandálů tak budou dobrou volbou i pro vás. Do sandálů na podpatcích pak mohou ženy vložit i gelové vložky nebo polovložky. Ty vám pomohou zejména takovým způsobem, že se vám v obuvi nebudou potit chodidla. A to ani v horkých letních dnech. Dalším modelem trendy sandálů jsou vysoce módní sandály do města s plochou podrážkou. Ta by však měla být dobře odpružená. V kurzu budou černé i bílé minimalistické kousky, které zapadnou i do vašeho kapsulového šatníku. Černá a bílá jsou totiž barvy univerzální a dobře je tak sladíte s jakkoli barevnými oděvy nebo s oblečením se vzory a s motivy. Fantazii se meze nekladou! Stylové sandály v černém a bílém provedení najdeme také na e-shopu oblíbeného prodejce CCC. Zde si jistě vyberete pár trendy sandálů i vy!  

Autor: CCC Czech, s.r.o.

Jaké modely sandálů by měli do svých šatníků zařadit muži?

Ženy si potrpí na sandály na podpatcích, ale co muži? Nebojte, také máte z čeho vybírat. Pánové mohou vsadit na elegantní sandály do města nebo na sportovní kousky. Elegantní sandály do města musí mít kvalitně zarovnané švy. Nikde nesmí nic trčet ani překážet. Sandály pro pány ve sportovní verzi by měly mít především dobře odpruženou podrážku, která zvládne vhodně tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Také je vhodné, aby měly pánské sandály i praktické polstrování. Díky němu vás nebudou trápit otlačky ani po dlouhé túře. Stylové kousky najdete také v kamenných prodejnách CCC. Sandály bez polstrování se mohou nepříjemně zařezávat do chodidel. Takovou procházku přírodou bychom si jistě neužili. Kvalitní sandály do přírody by pak měly mít i krytý palec. Díky tomu zase předcházíme jeho naražení. Jestliže se však chystáte na vysokohorskou turistiku, zvolte raději pevnou obuv a sandály si berte pouze jako doplňkové boty. Muži si je rádi připínají na batoh a nazouvají na přehlednějším zpevněném turistickém chodníku. V tomto případě však volte lehké kousky, které se po cestě tzv. nepronesou.           

Jak o sandály pečovat, aby nám vydržely sloužit i další letní sezónu?

Chceme-li, aby nám elegantní nebo sportovní sandály vydržely sloužit dlouhé časové období, měli bychom si k nim pořídit i kvalitní obuvnické příslušenství. Hodit se vám budou nejrůznější kartáčky s jemnými štětinkami. Sandály dámské i pánské pak ocení i ochranný krém v neutrální barvě nebo čistící pěnu, pastu a gel. Ochranný krém chrání boty před oděrkami. Dokáže pak zamaskovat i nějakou tu rýhu. Speciální čisticí prostředky vám zase šetrně umyjí vaše boty. Do sandálů pak můžete nastříkat i osvěžovač obuvi. Kvalitní obuvnické prostředky najdete také v prodejnách CCC. Vaše boty vám za to poděkují.