Květinová, uvolněná boho svatba

Letos frčí pohodové svatby v boho stylu. Takové svatby se většinou konají v zahradě, parku nebo přírodě, jsou uvolněné a důraz je kladen na to, aby se návštěvníci v oděvu cítili hlavně dobře. Oblečte se proto do barevných šatů s přírodními motivy a květinami, klidně zapojte i krajky a třásně. Skvělou volbou jsou například šaty Only.

Boho styl je zkrátka bohémský! Některé ženy chtějí být princezny, některé spíše víly a v tom je přesně zásadní rozdíl mezi klasickou a boho svatbou. Vsaďte na lehké materiály a pamatujete – pohodlí především. Na některých boho svatbách dokonce uvidíte nevěstu, která jde k oltáři bosa. A proč ne? I vy oceníte, že se nebudete jehlovými podpatky zapichovat do trávy. K boho šatům můžete jít rovněž bez bot nebo zvolit pohodlné sandály či baleríny bez podpatků.

Autor: IMP net

Klasické svatby a formální večírky

Chystáte se na svatbu přísně konzervativních snoubenců? Nebo vás čeká firemní garden party, kde se očekává formálnější outfit? Pak neuděláte chybu klasickými koktejlkami v jedné barvě, třeba od populární britské značky Chi Chi London. Nebojte se ale krajek, vzorů a průstřihů. Pokud dress code nevelí jinak, neboje se barev – klidně i výrazných, jako je trendy odstín vaječného žloutku. Kromě této jemně žluté se nebojte ani světle zelené barvy, která je dalším barevným trendem léta.

Autor: IMP net

I na grilovačku s přáteli se vyfikněte

Nečeká vás letos svatba, ani firemní party? To nevadí, i na grilovačku či večerní posezení s přáteli se vyplatí sáhnout po pěkných šatech. Chybu neuděláte trendy košilovými šaty, které jednoduše přepásáte v pase. Vytvoříte si tak krásnou siluetu bez toho, aniž byste se museli těsnat do přiléhavých minišatů.  Doporučujeme také chladivý satén, který vám v parnu bude příjemně profukovat. Pozor ale – pokud plánujete sedět na zemi, zapomeňte na světlé barvy, ať předejdete trapasům!

Autor: IMP net

A co na nohy?

Jasně, bosá chůze není pro každého, a pokud se jako boho divoženka necítíte, určitě se obujte. Všimli jste si, kolik modelek se procházelo po molech v obyčejných pantoflích s klasickými dvěma pásky? Pokud si chcete udělat pohodu, bohémskou variantou k bosým nohám jsou rozhodně pantofle. Pokud ale sázíte spíše na něžnější styl, oblečte si sandálky s tenkými pásky, které můžou být bez podpatku, nebo s nízkou jehlou.