Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Všechno, co jste kdy chtěli vědět o sexu! POSLEDNÍ MINUTY odborníci na telefonu Blesku

/
  • Odborníci na sexuální problematiku v redakci Blesku
    30. října 2018 ● 09:59

    Pokud nejste spokojeni se svým milostným životem, máte zábrany v sexu či  toužíte po radě, jak otěhotnět, DNES máte šanci. Od 10 do 12 hodin  v redakci Blesku sedí u telefonů specialisté na tuto problematiku. Stačí si vybrat správného odborníka, vytočit číslo a nechat si poradit. Podívejte se, kdo je na vás připraven!

  • 1.

    Sexuální koučink

    Mgr. Julie Gaia Poupětová,

    Sex Coaching and Education Academy

     

    Tel.: 225 977 721


    Máte potíže s dosahováním vyvrcholení? Nedokážete se s partnerem vzájemně uspokojit nebo chcete pochopit záhady lidské sexuality a něco se přiučit? Volejte zkušené sexuální koučce a zeptejte se jí i na ty nejintimnější věci, které vás trápí či zajímají.

     

    Autor: archiv, Profimedia.cz

  • 2.

    Sexuální delikty, domácí násilí

    JUDr. Lucie Hrdá,

    AK Hrdá

     

    Tel.: 225 977 722


    Znáte někoho ve svém okolí, kdo je ponižován, sexuálně napadám či zneužíván? Nebo jde dokonce o vás samotné? Zeptejte se zkušené advokátky, jak takovéto prekérní situace řešit a jaké postihy pachateli hrozí. Odpoví vám také, jak charakterizuje právo termín oběť sexuálního násilí a jak se postižený může bránit.

    Autor: archiv, Profimedia.cz

  • 3.

    Partnerské vztahy

    Doc. PhDr. Dr.phil. Laura Janáčková, CSc.

    Institut partnerských vztahů, Sexuologický ústav VFN Praha

     

    Tel.: 225 977 723



    Přišli jste partnerovi na nevěru a nevíte, jestli dlouholetý vztah ukončit? Proč si muži vybírají jako milenky dračice a potvory a berou si hodné holky? Stojí za to potíže v partnerství řešit nebo raději jít od sebe? Na tyto a podobné otázky zná odpověď psycholožka, která se touto problematikou dlouhou dobu zabývá a napsala i několik knih na téma muži a ženy.

    Autor: archiv, Profimedia.cz

  • 4.

    Pohlavní nemoci a prevence

    Doc. MUDr. Monika Arenbergerová, Ph.D.,

    Dermatovenerologická klinika Fakultní nemocnice Královské Vinohrady

     

    Tel.: 225 977 724


    Měli jste nezávazný sex na jednu noc s neznámým člověkem? Stane se. Jenže teď máte obavy, jestli jste něco »nechytli«. Stydíte se… Co teď? Kam se obrátit, kde si nechat udělat testy a jak se příště podobných situací vyvarovat? Zavolejte a zeptejte se známé dermatoveneroložky, profesionálně vám odpoví.

    Autor: archiv, Profimedia.cz

  • 5.

    Sexuální život

    Doc. MUDr. Jaroslav Zvěřina, CSc.

    Sexuologický ústav 1. LF UK a VFN Praha

     

    Tel.: 225 977 725


    Stud stranou! Tento odborník na slovo vzatý vám odpoví i na sebevíc choulostivou sexuální otázku. Nemá problém s vámi probrat intimní potíže a poradit, kam se v případě vážnějšího problému obrátit. Neváhejte tedy a vytočte jeho číslo…

    Autor: archiv, Profimedia.cz

     

  • 6.

    Problémy s početím

    MUDr. Štěpán Machač, Ph.D.,

    Reprodukční klinika Reprofit

     

    Tel.: 225 977 726


    Máte pěkný byt, dobře placenou práci, procestovali jste půl světa. A ještě ke všemu jste potkali skvělého partnera. Přesto vám stále něco důležitého chybí. I když si s protějškem skvěle rozumíte v sexu, nedaří se vám otěhotnět. A právě miminko je to, po čem teď nejvíc toužíte.

     

    Proč to nejde a kdy už tento problém řešit? V jakém věku je ideální počít a kdy už je na umělé oplodnění pozdě? A kolik to stojí? Na to vám odpoví odborník, který působí na prestižní reprodukční klinice a pomoc párům s oplodněním je jeho denním chlebem.

     

    Autor: archiv, Profimedia.cz

     

     

     

     

     

     

Dnešní horoskopy