Popadněte deky, piknikové koše, slunečníky, nezapomeňte vzít děti a vyrazte s nimi v neděli ráno na Ladronku, kde již od 11 hodin bude startovat nabitý program. A pokud nemáte piknikový koš, nemusíte si zoufat. Organizátoři akce mysleli i na ten nejmenší detail, a tak si můžete za zvýhodněnou cenu pořídit velký či malý piknikový koš, který naplnil generální partner Kaufland nejrůznějšími dobrotami. Z pohodlí své deky můžete pozorovat nejrůznější kuchařské show, během kterých předvede své kulinářské umění například Jiří Hilgart, finalista populární soutěže Master Chef. Inspiraci nejen pro nedělní obědy pak můžete načerpat z několika ukázek Gourmet Academy, v rámci které vystoupí i zahraniční host Gianfranco Coizza.

Kromě toho budete moci ochutnat nejrůznější lahůdky z více jak 100 stánků českých kulinářů a farmářů. Na své si během akce přijdou ale i ti nejmenší. Aby si mohli pořádně zařádit, vyroste pro ně na Ladronce velký dětský koutek. Ten si bez skákacího hradu zábavných soutěží snad ani nelze představit, děti ale pobaví i oblíbení maskoti časopisu Sluníčko, Mateřídouška a veselé postavičky z oblíbeného animovaného filmu Madagaskar.

Celou akcí bude navíc provázet příjemný hlas a krásná tvář Markéty Hrubešové. Třešničkou na dortu pak bude koncert Ondřeje Rumla, který za celou akcí udělá hezkou tečku.

Ještě nemáme na víkend žádný program? Neváhejte a stavte se za námi na provoněnou Ladronku. Uvítáme vás s úsměvem na tváři za každého počasí!

Autor: archiv CNI

Více informací o probíhající akci a programu na www.foodpiknik.cz