Již nemusíte nic nastavovat a ani třídit prádlo, prostě žehlete tak, jak vás zrovna napadne. Revoluční technologií OptimalTEMP disponují jak vybrané klasické, tak i systémové žehličky Philips. Jednou z nich je například i systémová žehličky PerfectCare Elite GC9630.

Systémová žehlička PerfectCare Elite GC9630 s příkonem 2 400 W nabízí stálý výstup páry 135 g/min s tlakem 6,7 barů a parní impuls 470 g/min. K provozu je připravena během 2 minut. Plocha T-ionicGlide disponuje parní špičkou Steam Tip s protáhlými otvory pro dodání páry do špatně přístupných míst, navíc její tvar umožňuje jednoduše vyžehlit i místa kolem zipů a knoflíků. Žehlička má rovněž zabudovaný systém Easy De-calc Plus s jehož pomocí se lze zbavit vodního kamene a prodloužit životnost žehličky. Výhodou systému je i možnost používat do žehličky vodu z vodovodního kohoutku. Vodní nádržka o objemu 1,8 litru poskytuje možnost nepřetržitého žehlení po více než 2 hodiny a její naplnění je tak ideální pro žehlení skutečně velkého množství prádla. Velmi praktická je i 1,8 m dlouhá síťová šňůra spolu s 1,7 m dlouhou hadicí spojující žehličku se základnou.

Technologii OptimalTEMP a přednosti procesoru Advanced Smart Control si oblíbilo již mnoho žen. O své dojmy se s námi podělila například i Lucie Ledboušková z Roudnice nad Labem: „Pára snadno a rychle narovnala i hodně přeschlé prádlo. Na první pohled žehlička sice působí objemně, ale to jen díky jejímu základu. V ruce je lehká a obratná. Samotné žehlení mi přišlo velice rychlé. Intenzivní napařovaní bylo úžasné hlavně u velmi přeschlého prádla, se kterým si žehlička hravě poradila. Velkou výhodou je, že odpadá hlídání teploty a strach ze zničení jemnějších kousků mého šatníku."

„Už si nemusím lámat hlavu s nastavováním teploty. Žehličku jsem otestovala na doporučení kamarádky. Nejdříve jsem byla trochu překvapená celkovou velikostí, ale obavy se rozplynuly, jak pára nad prádlem. Žehlička je lehká a krásně po prádle klouže,” popisuje své první zkušenosti Jitka Dědková z Hradce Králové.

Pokud si stále nejste jisti, využijte speciální promo k akci „Testování se zárukou vrácení peněz 90 dnů,“ která probíhá až do 31. 12. 2016 ve vybraných obchodech s elektrospotřebiči po celé České republice, stejně jako ve vybraných internetových obchodech. Více informací najdete na www.philips.cz/snadnezehleni.