1.      Poznámkový blok Jirka Král
Miluje vaše dítko české Youtubery? Pokud ano, pak mu jistě uděláte radost linkovaným blokem, který je opatřen logem nejpopulárnějšího českého vlogera Jirky Krále. Tato korunka je kromě vazby i na každé stránce bloku.

 

Autor: www.geekshop.cz

 


2.      Tričko s Bartem
Seriál Simpsonovi zná jistě každý. Mnoho malých raubířů si oblíbilo postavičku nezbedného Barta, který své rodiče pořádně zlobí. Přemýšleli jste někdy nad tím, co si vaše dítě myslí o škole? V tričku s vtipným potiskem budete mít jasno.

 

Autor: www.geekshop.cz

 


3.      Angličtina s rodilým mluvčím v dětském pokoji
Toužíte po tom, aby se vaše dítě učilo anglicky s rodilým mluvčím, ale obáváte se, zda na takovou hodinu vystačí rodinný rozpočet? Zkuste nejprve Hravou angličtinu, která je namluvena právě rodilým mluvčím. Vaše dítě tak může už od samého začátku nasávat ten správný přízvuk a intonaci i pronikat do přirozeného taje slovosledu.

 

Autor: Albi


4.      Co by nemělo chybět v žádném penálu

Revoluční gumovací pero Pilot FriXion Ball by nemělo chybět žádnému malému školákovi. Díky němu může váš malý student napsaný text vygumovat a znovu přepsat na tomtéž místě tolikrát, kolikrát chce! Pero obsahuje termosezitivní inkoust, který zmizí a znovu se objeví v závislosti na teplotě. Napsaný text se gumuje opačným koncem pera.


Autor: Pilot

 


5.      Vše na jednom místě
Stále oblíbenějším místem pro pořízení potřebných věcí pro školáky se stávají hyper a supermarkety, kde se můžete pořídit všechny školní potřeby na jednom místě, což jim šetří čas a potažmo i finance. V obchodech Tesco jsou navíc v těchto dnech rodičům k dispozici proškolení zaměstnanci, kteří budou po ruce v případě potřeby. Pomohou například s výběrem správného batohu či školní tašky, a to z hlediska cenové dostupnosti, funkčnosti, zdravotního hlediska nebo kvality a designu.

 

Autor: Shutterstock

 

6. Rozloučení s létem

 

Letní sezona sice končí, ale slunečné počasí nás neopouští. Nejlepším místem, kde se vaše děti pobaví, bude koupaliště a bazén. Pokud své potomky chcete potěšit malým dárkem ke konci prázdnin, pořiďte jim pohádkovou osušku nebo pončo. Milují vaše děti Mimoně, Ledové království nebo Auta? Nejen disneyovské motivy za výhodnou cenu pořídíte v internetovém obchodě RodinneBaleni.cz

 

Autor: RodinneBaleni.cz