Letos je ale možná všechno jinak. Štědrý večer sice už na dveře klepe, cukroví voní a pohádky běží, ale vaše tajná skrýš na dárky je poloprázdná. Pracovní povinnosti vás beznadějně zaměstnaly až do posledních chvil, kdy se členové vaší rodiny chystají zasednout k štědrovečernímu stolu. Už teď víte, že rodině schází společně strávený čas a obálka s penězi pod vánočním stromkem nemusí být tím nejvhodnějším řešním. Jak z této situace ven?

E-shopy už vás nezachrání, protože doručovatelé jsou beznadějně zavaleni balíky a výdejny zásilek většiny e-shopů už mají na Štědrý den zavřeno. Na pobíhání po obchodech na Štědrý den nemáte čas, chuť ani energii. Vypadá to tak, že se schyluje k vánoční katastrofě.

Přesto existuje řešení, jak vánoce zachránit a vykouzlit úsměv na tvářích vašich blízkých. Nabízíme vám 6 tipů na dárky, které pořídíte i na Štědrý den. A nemusíte přitom vytáhnout paty z domova.

Na www.slevomat.cz si v pohodě vyberete z široké nabídky zážitků pro celou rodinu. Voucher nebo dárkovou poukázku zde pořídíte i pár minut před tím, než zasednete ke štědrovečerní večeři.  Abyste dárek dovedli k dokonalosti, složte ho do nápaditého tvaru! Návod jak na to, najdete na http://www.youtube.com/watch?v=AhxxhQ8twsE!

Autor: Slevomat.cz

1.       Balzám pro tělo i duši

Vánoční čas dává zabrat každému z nás. Wellness je balzámem pro tělo i duši, kterým nemůžete nic zkazit. Darujte vstup do wellness centra nebo poukázku na masáž přímo na míru obdarovaného. Pro ženu například voňavou aromaterapeutickou masáž se zábalem, pro sportovce třeba klasickou thajskou masáž, která mu protáhne celé tělo.

2.       Jíst musí každý

Využijte příležitost a udělejte z nutnosti zážitek. Ženě darujte romantickou večeři ve dvou. Masožroutovi zaplaťte pořádný hovězí steak z argentinského skotu. Pokud obdarovávaný rád experimentuje, pochutná si na sushi, mořských plodech nebo rovnou na výtečném degustačním menu o více chodech.

3.       Relax v cizích krajinách

Odpočinek od každodenního stereotypu a pracovního shonu? To jde jenom mimo domov, daleko od všech povinností. Relax, který si přeje každý, pořídíte i na poslední chvíli.  Dávejte jenom pozor, protože každý relaxuje jinak. Ženě utahané z domácích povinností kupte odpočinkový pobyt v lázních plný sladkého nicnedělání, baviče a milovníka zábavy potěšíte pobytem ve vinném sklípku, který si užije s přáteli a sportovec si nejvíce odpočine na zasněženém svahu. Že už byl všude a Čechy jsou pro něj malé? Cestovatele pošlete na poznávací zájezd.

4.       Pomozte plnit předsevzetí

Nový rok je tradičně ve znamení předsevzetí, která se často týkají vzhledu. Chceme být hubenější, vysportovanější, změnit účes nebo vyměnit šatník. Pokud i váš blízký touží po změně, není nic jednoduššího, než mu pod vánočním stromkem jeho přání splnit. Pro pány pořiďte permanentky do fitka s osobním trenérem nebo poukaz do pánského holičství. Žena bude nadšená z voucheru na kryolipolýzu nebo lymfodrenáž a dalších metod, které pomohou bez práce shodit vánoční špíčky. Jestli má perfektní postavu, darujte jí voucher do vyhlášeného kadeřnictví nebo návštěvu kosmetického salónu.

Autor: Slevomat.cz

5.       Zážitek opravdu pro každého

Romantičku si získáte vyhlídkovým letem nad Prahou nebo zájezdem do Paříže. Drsňáka dostanete pilotováním letadla, řízením tanku, kurzem pro přežití nebo střelbou na střelnici. Pro milovníky adrenalinu kupte skok z padáku, kurz potápění nebo kitingu. Že váš obdarovávaný nerad experimentuje nebo už mu není dvacet? Darujte lístky do divadla, na koncert vážné hudby nebo na zajímavé umělecké výstavy. Z nabídky Slevomat.cz vyberete zážitek opravdu pro každého.

6.       Učit se, učit se, učit se

Na základce jsme si říkali, že je škola nuda. S věkem ale všichni zjišťujeme, jak je vzdělání důležité! Vánoce jsou proto příležitostí, kdy můžete darovat vzdělávací kurz plný zábavy i nových zkušeností. Majitel vinotéky ocení sommelierský kurz. Plnoletému potomkovi zaplaťte autoškolu, školu smyku nebo výuku bezpečné jízdy na motorce. Pro hodiny zábavy a nezapomenutelných zážitků darujte kurzy tance, vaření, nebo třeba kapitánský kurz řízení lodi. Kariéru můžete podpořit výukou cizího jazyka či počítačových programů, které obdarovávaný jistě ocení. Na vzdělání a nové zkušenosti není nikdy pozdě.

Vouchery jsou nejlepším řešením pro dárkové opozdilce. Pomohou zachránit Štědrý večer v každé rodině. Stačí vybrat vhodný dárek, zaplatit kartou nebo rychlým online převodem a vytisknout voucher v dárkovém či vánočním designu. Ve třech krocích tak nakoupíte dárky pro celou rodinu a nikomu nemusíte prozradit, že letošní nákupy proběhly na poslední chvíli. Abyste vánoční překvapení dotáhli k dokonalosti, vyzkoušejte dárkologii, která vám pomocí krátkého psychologického kvízu pomůže zjistit, po čem váš blízký nejvíc touží a navíc i poradí, jak dárek zabalit a vhodně předat. Celé nákupy vánočních dárků vám díky Slevomatu letos zaberou jen pár minut a vy si můžete užívat klidné Vánoce.