Všechny tyto předpoklady splňuje České Energetické Centrum. Nabízí výhodnější ceny energií a služeb než tradiční dodavatelé, v závislosti na tarifu a na spotřebě až o 1500 Kč ročně. Pokud si zákazník kromě energií u ČEC objedná i asistenční služby, může si přičíst další úspory v okamžiku, kdy nějakou z asistenčních služeb využije, např. opravu domácích spotřebičů, pojištění výdajů domácnosti nebo právní asistenci.

Seriózní přístup potvrzuje dTest!

České Energetické Centrum patří mezi nejserióznější dodavatele energií, což potvrzuje i nedávný průzkum časopisu dTest. V něm bylo České Energetické Centrum vyhodnoceno jako dodavatel, který své zákazníky férově informuje o cenách za dodávky energií. Na rozdíl od 40 procent jiných dodavatelů, kteří ve svých cenících například uvádějí ceny bez DPH, nebo pouze část konečné ceny.

České Energetické Centrum solidnost svých obchodníků potvrzuje i tím, že dobrovolně přijímá Etický kodex obchodníka s energiemi, který vydal Energetický regulační úřad. Kromě toho již téměř před rokem vydal vlastní Etické desatero a všechny externí obchodní zástupce si smluvně zavazuje k etickému přístupu k zákazníkům. To zaručuje, že tento dodavatel to s férovým přístupem ke svým zákazníkům myslí opravdu vážně.

Asistenční služby za zlomek ceny

Kromě výhodných cen a záruky kvalitních služeb nabízí České Energetické Centrum svým zákazníkům navíc ještě rozsáhlé portfolio asistenčních služeb. Ty pokryjí pojištěním nejen veškeré běžné opravy v domácnosti, ale třeba i související právní služby. Nebudete se tak muset obávat vysokých faktur za opravu ledničky nebo odblokování zabouchnutých dveří. To vše máte díky spolupráci Českého Energetického Centra se společností AXA Assistance v ceně.

Pojistné krytí je dostatečně vysoké, třeba u zabouchnutých dveří činí 2000 Kč, návštěva elektrikáře nebo plynaře je kryta do částky 4000 korun. Právní asistence je dle typu programu, který si u Českého Energetického Centra pořídíte, kryta dokonce částkou 100 000 nebo 500 000 Kč. A nemusíte se bát ani situace, kdybyste náhodou neměli mít finance na zaplacení faktury za energie, protože pojištění kryje u produktu Energie Exclusive až tři měsíce záloh do výše 2000 korun měsíčně. To vše za výhodnou cenu, která by při individuálním sjednání u pojišťovny byla mnohem vyšší.

Vývoj počtu zákazníků Českého Energetického Centra a Českého Energetického Centra Jih

Autor: České Energetické Centrum

Více informací o Českém Energetickém Centru naleznete zde:

http://www.energetickecentrum.cz/