Koho tato nemoc postihuje?

Jste pětičlenná rodina? Napadeni můžeme být úplně všichni… děti, dospělí, senioři.  Parazité nejsou pouze velcí červi. Existují takové druhy těchto záškodníků, které jsou tak malé, že je okem nemůžete vidět. Mnoho červů a parazitů je přenosných z domácích mazlíčků. V těle člověka nedojdou do stádia dospělého jedince, ale larvy nás doslova prožírají zaživa.

Jak poznáte, že vás červi napadli?

Červi a larvy se nepřenáší pouze kontaktem zvířete s člověkem. Hrozba nákazy na nás číhá úplně všude… Stačí sníst špatně omyté ovoce nebo zeleninu a problém je tady! Pokud vás začaly trápit alergie nebo průjmy či zácpy, častá únava, ztráta motivace a životní radosti, bolest očí či celé hlavy, měli byste být ostražití! Některé druhy červů mohou svým přežíváním v nás postupem času způsobovat rakovinu. Samozřejmě že příznaků je mnohem více a bohužel ne každý lékař včas rozpozná správnou diagnózu. Parazité se totiž rádi schovávají za obyčejné nemoci, jako je například nachlazení či syndrom dráždivého tračníku a jiné zažívací potíže. Typickým znakem jsou pak křeče do břicha a nadměrné nadýmání.

Autor: www.wurm-ex.cz

Očistěte své tělo!

Pokud chcete své tělo zbavit nežádoucích parazitů co nejdříve, můžete nyní využít volně dostupného doplňku stravy wurm-ex. Detoxikace má největší účinky, když se provádí na podzim. Parazité se mohou uhnízdit nejen ve střevech, ale také v plicích, v játrech, v žaludku, v mozku, v očích a v dalších částech našeho těla, což je pro mnohé až hororová představa. V největším množství se pak shromažďují právě v tlustém střevě a pomalu tráví naše tělo různými toxiny, díky kterým jsme často unavení a bezdůvodně podráždění. Doplněk stravy wurm-ex je jediný volně dostupný přípravek, který vám pomůže pořádně vyčistit nejen střeva, ale díky kombinací účinných látek zasahuje nežádoucí organismy uvnitř celého těla.  Další výhodou je jeho šetrnost vůči střevní mikroflóře. Navíc tyto tablety uvolňují účinné látky postupně, a proto jsou v boji s cizími organizmy tak úspěšné!

Využijte speciální nabídky a zakupte wurm-ex za cenu klinické studie! Tato nabídka je časově omezena a platí pouze do 31. 12. 2014. Vstupte do roku 2015 s vyčištěným tělem a s novou energií!