Nabijte se energií z raw džusů
Syrové a za studena lisované šťávy představují jedny z nejkvalitnějších potravin, které můžete svému tělu dopřát. Vzhledem k tomu, že nejsou pasterizované a upravují se do teploty 42 °C, zachovávají si většinu enzymů, vitamínů a dalších živin, které vaše tělo potřebuje, aby se mohlo znovu nastartovat.

Tip: Detoxer, 80 Kč. Čerstvý džus z celeru je nabitý antioxidanty a má i protizánětlivé účinky.
www. rawdeli.com

Očistěte se zevnitř
Nejvíce usazenin, které způsobují únavu a celkový úbytek energie, zůstává ve střevech. Naordinujte si proto například psyllium nebo některou z takzvaných zelených potravin, mezi které patří zelený ječmen, chlorela a spirulina. Ty mají kromě antioxidačních účinků také mnoho dalších pozitivních účinků na organismus. Zlepší se vám třeba zažívání i pleť. 

Tip: Bio BIO Chlorella + Spirulina  je přírodním zdrojem betakarotenu, vitamínů skupiny B, enzymů, železa, minerálů a dalších účinných látek. Neutralizuje škodlivé radikály a podporuje obranyschopnosti organismu, 289 Kč.
www. lekarna.cz

Vypoťte škodliviny
Spojte příjemné s užitečným a alespoň jednou ročně si dopřejte wellness víkend. Saunováním z těla dostanete „odpad“, který se v těle usazuje, hlavně se ale budete cítit odpočatí a uvolnění, budete mít prokrvenou pokožku a rozšíří se vám cévy. Plaváním v bazénu si zase vyčistíte hlavu a necháte starosti doslova odplavat.

Tip: Hotel Maximus v Brně nabízí termální vodní a saunový spa svět. Můžete tu prožít víkend plný relaxace a pohody. Wellness 120 minut 295 Kč.
www.maximus-resort.cz 

Zažeňte stres při masáži
Na výběr dnes máte mnoho druhů masáží, které vás během chvilky zbaví stresu, migrény, ztuhlých svalů a celkového pocitu vyčerpání. Zkuste třeba uvolňující masáž hlavy, aromatickou masáž teplým olejem, detoxikační medovou masáž nebo novinku – masáž horkými mušlemi!

Tip: Fidžijská masáž horkými lasturami, Wellness Infinit, 1190 Kč. www.infinit.cz