Přečtěte si také: Zahradník milionářem

Muž ve středním věku z Ostravska má sázení rád, pravidelně sází už nějakých pět let. Jeho vášeň pro číselné hry mu už před nějakou dobu přinesla výhru asi deset tisíc korun. A to ho motivovalo, aby v sázení pokračoval.

Druhé pořadí přineslo desítky milionů

Protože nový český multimilionář rád experimentuje, vedle u nás nejoblíbenější číselné hry Sportky občas sází i v jiných loteriích. Tu evropskou si prý vybral, protože nabízela velmi zajímavý jackpot.

„V tabáku jsem si vsadil jeden sloupeček a doplňkovku Extra 6, dohromady to stálo stovku. Protože jsem tehdy pospíchal, nechal jsem za sebe čísla vybrat terminál,” popisuje čerství milionář, co jeho výhře předcházelo.

Zkuste štěstí a hrajte o miliony přímo na Sazka.cz

Když si po pátečním slosování kontroloval tiket, s každým dalším ověřeným číslem mu na tváři tuhl úsměv víc a víc. „Když jsem našel shodu v šesti číslech ze sedmi, nejdřív jsem si říkal, že si ze mě nejspíš někdo vystřelil,” smál se výherce při převzetí výhry v budově společnosti Sazka.

O výhře zatím nikomu neřekl, pomýšlí ale na nové bydlení

Po několika kontrolách tiketu ale svému štěstí nakonec uvěřil. Jak říká, je od přírody kliďas, a tak se ani nebál, že by tiket, co mu vydělal přes 38 milionů, ztratil. I tak ale o své výhře zatím nikomu neřekl.

Sazce se loterní milionář také svěřil, že žádné zásadní změny ve svém životě neplánuje. Nehodlá měnit ani své zaměstnání, ani koníčky nebo přátele. Své sny si ale díky Eurojackpotu plnit začne. „Hned, jak splatím všechno, co dlužím, začnu se poohlížet po nějakém hezkém bydlení, myslím, že si ho víc než zasloužím,” konstatuje na závěr spokojený výherce.

18+. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!