Podle průzkumu agentury Ipsos pro PROFI CREDIT více než tři čtvrtiny českých rodičů přiznávají, že nástup dítěte do školy zatíží rodinný rozpočet. Půjčku si v minulosti v souvislosti se školní docházkou vzala dokonce více než třetina rodin. Nové školní pomůcky, obědy, družina a nejrůznější kroužky vyjdou rodiče v průměru až na 20 000 korun. Banky i nebankovní úvěrové společnosti proto přicházejí na začátku školního roku s nabídkami výhodných úvěrů.

Autor: PROFI CREDIT

„Klientům vycházíme vstříc a k začátku školního roku jsme připravili výhodnou akční půjčku 20 000 korun se splátkou 999 korun měsíčně,“ říká marketingová ředitelka PROFI CREDIT Dana Hakavcová. Akční nabídka platí od 8. srpna do 18. září 2016. Výhodou je, že klienti ani nemusejí uvádět důvod, na co chtějí půjčku použít. S penězi si můžou dělat, co chtějí. Osobní půjčku poskytuje jedna z největších nebankovních úvěrových společností bez poplatku, vyžaduje minimum dokladů, peníze dostane klient na účet do 24 hodin od schválení půjčky. Půjčit si může klient  10 000 do 166 000 korun s délkou splácení od jednoho roku do čtyř let.

Půjčka, která vám vrací peníze

Kdo si půjčku vezme a bude řádně splácet, může navíc dostat od PROFI CREDITu finanční bonus až 25 tisíc korun, který mu společnost po dobu čerpání úvěru nashromáždí. Částka je samozřejmě závislá na výši poskytnutého úvěru.

PROFI CREDIT u nás patří mezi pět největších nebankovních úvěrových společností.

A zkrátka u něj nepřijdou ani věrní klienti. Pro ty je tu Klub dobrého klienta (KDK). Podmínkou pro vstup do klubu je dobrá platební morálka. Klienti  KDK mají nárok na výhodnější nebankovní půjčky a nižší úroky, ušetří až 15 % z každé splátky. Druhá půjčka jim bude navíc vyplacena zrychleně a zjednodušeně.

A to není všechno. Kdo doporučí dalšího klienta, který si vezme u PROFI CREDIT půjčku, získá v rámci akce „Doporuč a získej“ odměnu dva tisíce korun. Více informací získáte na bezplatné infolince PROFI CREDIT 800 166 000 nebo na www.proficredit.cz. K dispozici vám je 1200 úvěrových poradců. Můžete také navštívit jednu z našich 75 poboček, kde se vám budeme osobně věnovat.