Námraza, kluzká vrstva listí, první sníh. To vše vás může v podzimním nevlídném počasí zaskočit. Pak pomůže jen rychlá a správná reakce. Je dobré si ji proto nacvičit „nanečisto“ v některé ze škol smyku.

Nejdřív teorie, potom následuje praxe

Takovéto školení, má-li se vám ho dostat od skutečných profesionálů, však nebývá levná záležitost. My jsme pro vás ale na portálu Sleviště.cz našli opravdu jedinečnou nabídku: Za volantem se díky ní budete cítit po absolvování jednodenního kurzu mnohem bezpečněji. A hlavně vás to přijde jen na třetinu ceny, takže na místo původních 4 000 Kč zaplatíte jen 1 299 korun.

Škola smyku
Autor: Sleviště.cz

Portál Sleviště.cz vás pozve na letištní plochu v Líně u Dobřan. Tady vás nejprve 1,5 hodiny budou profesionálové učit zábavnou formou teorii. Dozvíte se například o působení sil na vozidlo při rozjezdu, brzdění i při průjezdu zatáčkou. Pak už následuje praxe, kdy vás budou pomocí speciální kluzné fólii profíci učit ovládat auto v kritických situacích. Nic se vám nestane, všude kolem dráhy jsou bezpečnostní zóny.

Pokud budete mít chuť, můžete si školu smyku za příplatek zpestřit sprintem v supersportovním autě na letištní dráze. A jak na to? Stačí si jednodenní kurz objednat prostřednictvím Sleviště.cz. Ale pozor, tato cenově výhodná nabídka platí už je několik dní!