Příjemným úkolem pro čerstvou výherkyni je teď dobře si rozmyslet, k čemu jí vyhrané peníze poslouží. Manžel to věděl okamžitě. „Chtěl, abych mu celou výhru přidala k penězům na nákup nového auta. To jsem hned zatrhla a rozhodla, že koupíme nové matrace. Půjdu zlatou střední cestou a pořídím dvě, každou za pět tisíc korun,“ smála se Fidlerová.

A za co peníze ještě utratí? „Příští rok oslavím sedmdesátiny. Dvacet tisíc si tak nechám stranou na oslavu. Pozvu třicet lidí, rodinu, příbuzné, kamarádky a připravím pro ně pohoštění a zaplatím také muzikanty. Už teď se těším, jak si to všichni užijeme,“ prozradila šťastná výherkyně.

Peníze vnoučatům

A jistý je i osud dalších peněz z výhry. „Budou Vánoce a já mám díky Blesku o starost méně. Mám čtyři vnoučata – dva kluky (11 a 19) a dvě děvčata (10 a 15). Každému dám do obálky 2500 Kč a tu dostanou pod stromeček. Budou si moci pořídit, co chtějí, a odpadá mi tak starost, že bych jim koupila nějakou hloupost,“ řekla Fidlerová.

V příjemném plánování, kam s penězi, zbude i milá finanční injekce na dovolenou. „Za zbylých 10 000 korun bych moc ráda jela na týden na jižní Moravu. Vezmu manžela, projdeme nějaké památky, ale hlavně zajdeme do vinného sklepa a okoštujeme nějaké dobré víno. Už se na to moc těším,“ dodala Fidlerová.

Vzkaz čtenářům

„Jděte do toho, hrajte a trhejte. Když hned něco nevyhrajete, zaregistrujte se do DENNÍ HRY a posílejte kódy. Není to nic složitého. Zvládnete to všichni. Každý má tak šanci vyhrát. Tak to zkoušejte a věřte mi, ta radost za to opravdu stojí,“ vzkazuje čtenářům Blesku výherkyně Barbora Fidlerová.

Pro oblíbené noviny si výherkyně chodí denně na poštu. „Přečte je manžel, a když dovařím jídlo, tak i já. Nic nevynechám, ani sport,“ uvedla Fidlerová. Blesk ale neosiří. Už odpoledne si ho čte po návratu z práce dcera Markéta (42). „Ta sleduje Blesk i na internetu. My si ale potrpíme na noviny, na šustící papír,“ řekla výherkyně.

Písničkář Fousek si trhl předplatné

Dobrá zpráva přišla z Kladna. Básník, spisovatel a písničkář Josef Fousek (81) se raduje. „Odtrhl jsem si Trhák Blesku a koukám, že jsem vyhrál předplatné! Jsem moc rád,“ svěřil se. Josef Fousek přesněji vyhrál přístup k prémiovému placenému obsahu na webu Blesk.cz!

Ani v této drsné době věčný humorista a autor slavného hitu »Až mě andělé...« nezahálí. Vydal svou už 35. knížku Bezstarostné cesty a napsal také Píseň pro Evu, která nedávno zazněla v Praze na Srdíčkových dnech. S letos zesnulou Evou Pilarovou (†80) se přátelil už od dob Semaforu. Současná koronavirová smršť je prý pro něj navíc inspirací k dalším trefným epigramům.

Fotogalerie
23 fotografií