Nakonec sebrala odvahu a dozvěděla se o výhře! Paní Renata to považuje za odměnu, věrnou čtenářkou Blesku je totiž přes dvacet let. „Kávu piju zásadně při čtení Blesku. Noviny jsem si chodila kupovat do stánku. Poslední dva roky už mám předplatné. Kupuje mi ho syn s vnučkami jako skvělý dárek,“ prozradila sympatická žena.

Čtyřnásobná babička Renata s oblíbenými novinami hrála všechny hry. A telefonuje prostřednictvím BLESKmobilu. Výhra pro ni znamená jeden důchod navíc. „Sním dlouho o nové kuchyni a šetřím na ni několik let. Výhra proto padne s odloženými penízky na pořízení nové linky. Blesku moc děkuji,“ dodala Renata Mikulová.

Loni sestra, letos já

Štěstí se usmálo i na Soňu Beránkovou (55) z České Lípy, která v Denní hře Trhák vyhrála 10 000 korun. Není přitom jediná z rodiny, kdo v této hře uspěl.

„Blesk si kupuji celkem pravidelně, hlavně o víkendu u nás nesmí chybět. Hru Trhák jsem hrála už v minulosti, vyhrála jsem ale až nyní,“ řekla paní Soňa, která pracuje jako personalistka. Dodala, že stejně úspěšná byla před rokem její sestra, která také vyhrála 10 000 korun. „A protože máme ještě jednu sestru, která je stejně jako my věrnou čtenářkou Blesku, věříme, že se nakonec výhry dočká i ona,“ smála se.

V tom, jak s vyhranými 10 000 korunami naloží, má už jasno. „Jsem ten typ, kterého potěší, když může udělat radost druhým. A protože mám dva vnoučky, které nadevše miluji, rozhodla jsem se udělat jim hezké Vánoce a za celou výhru jim nakoupit dárky,“ řekla.

Fotogalerie
1 fotografie