Jana Beková (63) ze Štáblovic: Peníze dostanou vnoučata!

Babička čtyř vnoučat Jana Beková prý nechtěla původně kupon na titulce Blesku vůbec strhávat. Nevěřila, že právě ona by mohla vyhrát. Nakonec byla ale velice ráda, že to přece jen zkusila. A díky jedinému trhnutí žena z Opavska zbohatla o pět tisíc korun.

„Byla to veliká radost, když se zjevily na kuponu stejné tři symboly,“ popsala výherkyně. Blesk si chodí důchodkyně kupovat pravidelně na poštu kousek od svého domu. Když to nestihne, přiveze jí Blesk syn z Opavy. Obvykle se ale žádných soutěží neúčastní.

O to větší bylo její překvapení, že se na ni poprvé v životě ve hře usmálo štěstí. „Korunky se hodí. Já i manžel Karel už jsme v důchodu, navíc máme tři děti a čtyři vnoučata. Dvě starší jsou na vysokých a mladším taky nic neupřeme,“ prozradila seniorka.

Květa Iralová (69) z Českých Budějovic: Za výhru koupí dříví na zimu

Štěstí se usmálo i na Květu Iralovou (69) z Českých Budějovic. Vyhrála pět tisíc korun. Peníze z Trháku jí zaplatí dříví na zimu. Tolik peněz paní Květa ještě nikdy nevyhrála. „Párkrát jsem měla poslední výhru ve sportce, ale jinak nikdy nic. Až teď díky vaší hře se na mě usmálo štěstí,“ pochvalovala si.

Blesk koupila ráno v trafice společně s křížovkami. „Nejdříve jsem si nevšimla, že se má něco odtrhnout. Až odpoledne jsem herní kupon odloupla a byla tam výhra pět tisíc korun,“ popsala. Peníze seniorce udělaly velkou radost. „Zrovna budu objednávat dříví na zimu, tak výhru použiji na jeho zaplacení. Moc mi to pomůže, to víte, jsem důchodkyně a každá koruna navíc se hodí,“ usmála se paní Květa s tím, že s Bleskem bude Trhák hrát i nadále.

VIDEO: Dělnice Marie (60) vyhrála v Trháku 10 tisíc. Dám to na opravy v domě, plánuje.

Video
Video se připravuje ...

Dělnice Marie (60) vyhrála v Trháku 10 tisíc: Dám to na opravy v domě Jan Doležal, Petr Soukup

Fotogalerie
25 fotografií