Nečekaná „radostná“ zpráva

Pár měsíců po svatbě, na kterou padly celé úspory, zjistila Hanka, že je těhotná. Nejprve si zoufala, že ani nemají auto, a teď budou ještě potřebovat kočárek a zařízení do dětského pokoje, ale pak manžel Aleš přišel na řešení. Od kolegů z práce totiž slyšel o nové půjčce Expres Plus od GE Money Bank, která v sobě má výhody spotřebitelského úvěru, kontokorentu a kreditní karty. Později navíc zjistil, že tato revoluční půjčka myslí i na finanční rezervu. Odhadnout kolik peněz budou potřebovat, byl v tuto chvíli nadlidský úkol. Takže půjčka, která nabízí finanční rezervu, se stala jasnou volbou.

Samotné auto nestačí

Sjednání půjčky na pobočce GE Money Bank, kde Aleš předložil dva doklady totožnosti a potvrzení o příjmu, netrvalo dlouho a pak už Horákovým nestálo v cestě k nákupu staršího auta vůbec nic. Ideálním řešením pro ně bylo to, že půjčku Expres Plus nemuseli čerpat hned celou, stačilo jen 80 % domluveného úvěrového limitu a zbytek si mohli nechat jako rezervu na kočárek.

Přípravy na miminko

Přírůstek do rodiny je radost, ale poměrně nákladná.  Horákovi se spolehli na půjčku Expres Plus, protože jedině u ní může klient čerpat již splacenou část kdykoliv znovu, aniž by o to musel znovu žádat. Udělali to přes internetové bankovnictví, rovnou objednali zařízení do dětského pokoje a ještě jim zbylo i na výbavičku pro toužebně očekávané miminko. Jako rodiče prvního dítěte, kteří nevědí, kolik je bude ratolest stát, také ocenili, že všechny vyčerpané prostředky splácejí postupně v měsíčních splátkách, které jsou po celou dobu stejné. Mohli si totiž díky tomu naplánovat veškeré měsíční výdaje předem.