"Dlouho jsem si myslel, že v té choulostivé scéně mám kalhoty, ale nakonec mě ujistili, že opravdu ne," vtipkoval Daniel, když se dozvěděl, že v zájmu přilákání diváků do kinosálů skutečně bude ukazovat vše, co měli doposud možnost vidět jen fanoušci, kteří dorazili do divadla na představení hry Equus.

Devatenáctiletý herec se nahých scén nijak neobává. "Nevidím v tom problém. Prostě stáhnu kalhoty a hotovo," říká s úsměvem Daniel, jemuž se prý u žen nikdy nedařilo tak skvěle jako nyní. Údajně totiž stále zdokonaluje své balící techniky.

"Pokud jde o ženy, musíte je uhranout na první pohled, prostě se na ně upřeně podívat a věřit, že se chytí,“ svěřil čarodějnický učen časopisu Entertainment Weekly. „Ještě před rokem jsem vůbec nevěděl, jak se dát s dívkou do řeči. Neříkám, že už to teď umím, ale snad jsem se ve flirtování trošku zlepšil," věří Daniel, který stále dodělává šestý film Harryho Pottera s podtitulem Princ dvojí krve, jehož premiéru společnost Warner Bros. odsunula z letošního 21. listopadu na 17. července příštího roku.