Čas letí jako voda a děti slavných rodičů Reese Witherspoonové a Ryana Phillippa rostou jako z vody. Starší Ava Elizabeth, která je čím dál více máminým klonem, v září oslavila už 23 a mladší Deacon teď oslavil 19. 

Oba slavní rodiče, kteří už nějaký ten pátek pár netvoří, se při té příležitosti se synkem pospíchali veřejně pochlubit. „Všechno nejlepší! Tenhle chlapík má v sobě tu nejradostnější energii, nekonečné odhodlání, ambice a talent. A to největší srdce na světě. Nemohla bych být pyšnější... Miluju tě, D.,“ vzkázala hvězda seriálu Sedmilhářky na svém instagramu. „Moc mi chybíš, kamaráde,“ připojil se táta Ryan, který se synkem pochlubil ve svých instastories. „Jsi nejlepší,“ vzkázal mu tam.

Pod příspěvkem se vyrojily gratulace i hereččiných slavných přátel – například Kate Hudsonové (43) nebo Mindy Kalingové (43) známé ze seriálu Kancl (The Office). Gwyneth Paltrowová (50) si pak neodpustila zmínit, že je kamarádčin synek velký fešák. 

Bratrovi veřejně pogratulovala i starší sestra Ava. „Máš v sobě to největší srdce, tu nejštědřejší duši, ten nejbystřejší důvtip a ten nejopravdovější zen. Nemohla bych mít větší štěstí, než vědět, že tenhle člověk je můj (už ne tak) malý bráška. D., jsi hvězda každého večírku a způsob, jakým všechny kolem sebe zapojuješ do zábavy je naprosto jedinečný. Vždy mě ohromí, jak se dokážeš vypořádat s životními překvapeními a změnami s takovou sebejistotou, kreativitou a zvědavostí, a jak hluboce pozitivní náhled máš na život,“ vzkázala mimo jiné bratrovi v delším textu, který spolu s několika fotkami zveřejnila na svém instagramu. 

Velká hollywoodská láska

Reese Witherspoonová a Ryan Phillipe sice svůj vztah odhalili veřejnosti až během natáčení Velmi nebezpečných známostí, poznali se ale už o dva roky dříve. Reese tehdy slavila své 21. narozeniny a Ryan se na její mejdan vetřel s kamarádem!

„Přišel jsem tam s kamarádem, protože jsem věděl, že tam bude zadarmo jídlo a pití. Držel jsem se vzadu v rohu a házel do sebe drinky, když se najednou někdo objevil a představil mi Reese,“ svěřil se Ryan v roce 1999 pro E! News. Reese tehdy opáčila, že by vetřelec mohl být jejím narozeninovým dárkem, což herci prý velmi zalichotilo. 

Nakonec z toho byla láska jako trám. V pouhých 23 letech Reese otěhotněla s dcerou Avou a když byla ve čtvrtém měsíci, mladičký pár si během soukromého obřadu řekl své „ano“. O čtyři roky později přišel na svět Deacon. Zatímco o Avě se říká, že vypadá skoro jako klon své matky, v Deaconovi zase všichni vidí jeho tatínka. 

Nevěru vždy popírali

Pohádka ale bohužel nevydržela věčně... Po sedmi letech manželství šli partneři od sebe a v roce 2008 byli oficiálně rozvedeni. Po celou dobu jejich vztahu se spekulovalo o nevěrách, to ale oba vždy popírali. 

„Nejsem dokonalý, ale spousty věcí, ze kterých mě teď obviňují, jsem se nedopustil. Moje priorita je a vždycky bylo zdraví a bezpečí mé rodiny,“ uvedl tehdy Ryan v oficiálním prohlášení. 

Video
Video se připravuje ...

Reese Witherspoon a její děti. Youtube.com_STARS NEWS/BPŽ

Nakonec to pro oba exmanžele dobře dopadlo. Herec se v roce 2010 oženil s herečkou a zpěvačkou Alexis Merizalde Knappovou (33), se kterou se jim brzy narodil syn Kai (11). Reese se o rok později provdala za Jima Totha (52), se kterým přivítali na světě syna Tennesseeho Jamese (10). Se svými novými partnery jsou herci dodnes. 

Fotogalerie
192 fotografií