A je to venku! Účast dětí Trumpové na jejím pohřbu byla bez debat, ale o tom, zda přijde i její exmanžel Donald Trump, se pouze teoretizovalo. Nakonec bývalý prezident USA potvrdil, že na obřad dorazí. I beze slov... 

Trump, který se svou bývalou nadále udržoval vřelé vztahy, byl se svou současnou manželkou spatřen v New Yorku, a to rovnou v oblasti, kde se pohřeb bude ve středu konat. Podnikatel a politik s partou bodyguardů vystoupil v černém smutečním obleku ze svého SUV a zamířil do budovy Trump Tower na Manhattanu. Melaniabyla krátce po něm spatřena v bílé košili s límečkem a tmavých kalhotách. 

Manželský pár po odchodu z Bílého domu ve Washingtonu D. C. žije v Palm Beach na Floridě. Fakt, že s Trumpem přiletěla i Melania, naznačuje, že se navzdory očekávání posledního rozloučení zúčastní také. 

Ivana Trumpová (†73) zemřela náhle ve čtvrtek 14. července ve svém luxusním řadovém domě na Upper East Side na Manhattanu po pádu ze schodů. S Trumpem žila v manželství patnáct let – od roku 1977 do roku 1992, kdy se rozvedli kvůli jeho aféře s Marlou Maplesovou (58). S bývalým prezidentem USA má tři děti – Donalda Juniora (44), Ivanku(40) a Erika (38). 

Video
Video se připravuje ...

Děsivé svědectví po výbuchu v Olšanech. Detaily pohřbu Trumpové a Tereza H. o vězení Bára Horáková

Fotogalerie
317 fotografií