Známá profesionální celebrita a modelka Kendall Jennerová, mladší sestra o něco slavnější Kim Kardashianové (41), se nedávno rozešla se svým přítelem, basketbalistou Devinem Bookerem (25), a od té doby sdílí na sociálních sítích jednu rajcovní fotku za druhou. Inspiraci u ní našla, poněkud překvapivě, extrémně štíhlá britská moderátorka Ulrika Jonssonová, která už nepatří k nejmladším. Po jejím vzoru se i ona vystavila slunečním paprskům docela nahá!

Kendall podle ní oním nahatým snímkem provokovala bývalého přítele. „Ten strategicky načasovaný příspěvek přímo křičí: 'Podívej, o co jsi přišel, kámo!'“ obdivuje její postoj Jonssonová. Proto se i ona vyfotila v docela stejné pozici, s popiskem „když je to dost dobré pro Kendall, pak je to dost dobré i pro tuhle starou vránu, která je dost stará na to, aby mohla být její mamkou“.

Video
Video se připravuje ...

Slavné krásky, které se svlékly pro reklamní kampaň youtube.com

„Jsem rozená Švédka a my máme velmi dobrý postoj k nahotě a tělům,“ vysvětlila deníku The Sun, a popsala, může být nahota a nudismus osvobozující. „Vyrůstala jsem s rodiči, kteří byli nazí při každé možné příležitosti. Zejména během letních veder, neboť právě tak bychom my lidé měli být. Může to souviset s tím, že Švédové jsou devět měsíců v roce nuceni žít v chladu, oblečení do více vrstev,“ zamyslela se Jonssonová.

Fotogalerie
48 fotografií