Láska je mocná čarodějka, co dokáže zocelit všechny rány. I obrovské psychické trauma, s nímž se bubeník kapely Blink-182 Travis Barker potýkal dlouhých 13 let. Známý hudebník nepoužíval leteckou dopravu od roku 2008, kdy se jeho letadlo cestou do Van Nuys v Kalifornii zřítilo krátce po startu, a v  troskách našli smrt Barkerův bodyguard, asistent a také dva piloti. Přežil tehdy jenom Barker, jenž měl popáleniny třetího stupně na 65 % těla, a jeho spolucestující Adam Goldstein (†36), známý jako DJ AM. Z hořícího pekla se jim na poslední chvíli podařilo uniknout nouzovým vchodem.

V roce 2015 Barker přiznal, že měsíce strávené v nemocnici, nespočet operací a kožních štěpů po havárii, si vyžádaly daň na jeho duševním zdraví a uvažoval o ukončení života. Nejinak tomu bylo i u Golsteina, jenž se necelý rok po drastickém zážitku předávkoval léky na předpis a zemřel. Přestože si Barker prošel řadou terapií, po řadu let se nedokázal k letadlu ani přiblížit.

Vše se ale změnilo v okamžiku, kdy začal randit s Kourtney Kardashianovou, členkou prestižní rodiny profesionálních celebrit. Ta často cestuje po celém světě ve svém soukromém letadle – a právě v něm se teď Travis dopravil do mexického letoviska Cabo San Lucas.

VIDEO: Kim Kardashianová a Kanye West se proletěli soukromým Jumbo Jetem. Stálo to skoro 5 milionů

„S tebou je všechno možné,“ napsal potetovaný bubeník na instagram ke snímiku, na němž pózuje před letadlem s Kourtney v náručí. Dovjice spolu randí od počátku letošního roku, a jak se říká, láska dělá divy. O tom, že možná brzy bude schopen a především ochoten znovu létat, se Barker zmiňoval již dříve.

„Možná bych mohl znovu létat…“ napsal na twitter v červnu. Velkou motivací mu byly také jeho děti, syn Landon (17) a dcera Alabama (15). „Říkám svým dětem: ‚Až budete připraveni létat vy, budu připravený létat i já‘,“ řekl v rozhovoru pro ABC. Kourtney jeho rozhodnutí podle všeho uspíšila.

Fotogalerie
35 fotografií