O těhotenství Paris Hiltonové informoval nejprve New York Post ve své společenské rubrice Page Six. Dokonce včetně detailů, že blondýnka musela podstoupit léčbu IVF, tedy umělé oplodnění.

Jenže Hiltonová teď otočila a prý v tom rozhodně není, i když se touží matkou stát. „Není to pravda, ještě nejsem těhotná. Budu až po svatbě. Nemůžu se dočkat, že budu mít děti v příštím roce, ale teď se soustředím na svatbu,“ uvedla ve svém podcastu This Is Paris. 

Přece jenom je lepší být na veselce za princeznu, což je jednodušší bez těhotenského bříška. „Právě mi šijí šaty, chci, aby mi perfektně padly, takže s tím rozhodně čekám,“ doplnila, ale zároveň se netajila tím, že by se snoubencem Carterem Reumem rádi měli dvojčata - chlapce a dívku.

Přitom se zasnoubili v únoru, a to po ročním vztahu. „Jsem nadšená z této životní kapitoly a že mám partnera, o kterého se mohu opřít,“ svěřila tehdy Paris pro Vogue. „Děláme se navzájem lepšími lidmi. Rozhodně stál za čekání,“ dodala.

Zkrátka otočila ve svém životě stránku a ta tam je teď její někdejší já, známé především pro její skandály, včetně uniklých záběrů z erotických hrátek. Zasnoubená už byla v životě několikrát, ovšem před oltář to zatím s nikým nedotáhla. Tentokrát je to, zdá se, na dobré cestě.

VIDEO: Zemřel boháč všech boháčů, hoteliér Hilton: Dědicům radost neudělal.

Video
Video se připravuje ...

Zemřel boháč všech boháčů, hoteliér Hilton: Dědicům radost neudělal. Instagram/ Paris Hiltonová

Fotogalerie
58 fotografií