Hollywoodská kráska se neproslavila jen hereckým uměním, známá je též jako guru v oblasti zdravé výživy a životního stylu. Loni v lednu uvedla na trh pod svou značkou Goop svíčku, která má vonět jako její intimní partie. A právě tento kontroverzní výrobek nyní dostal Gwyneth do úzkých.

Zažaloval ji Coby Watson z Texasu s tím, že v jeho obýváku svíčka explodovala hned poté, co ji zapálil. A on musel utéct z domu plného kouře. Muž žádá odškodné v přepočtu 100 milionů korun.

Právní dokumenty odhalily, že ve Watsonově bytě vonná svíčka zanechala černý vypálený prstenec a nádoba, ve které je svíčka umístěna, zůstala zcela ohořelá a černá.

VIDEO: Podívejte se, jak se Gwyneth Paltrowová odvázala ve filmech

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jak se Gwyneth Paltrow odvázala ve filmech youtube.com_Patricia Finkle

Je v nich zdůrazněno, že zákazník jednal podle návodu a neporušil bezpečnost. Svíčka byla totiž umístěna na rovný povrch a při jejím zapálení „nebyly poblíž, ani nad ní, žádné předměty ani sypké materiály".

Není to poprvé, co herečka skončí kvůli svému podnikání u soudu. Vloni v září musela zaplatit v přepočtu 3 miliony Kč za to, že prodávala vaginální vejce, jež měla ženám upravovat hormonální hladinu v těle a regulovat menstruační cyklus. Soud ale rozhodl, že tato tvrzení nebyla vědecky podložena...

Fotogalerie
35 fotografií