Ačkoliv Brian Austin Green zdůraznil, že důvodem rozchodu v žádném případě nebyla nevěra nebo jiná křivda, podle amerických médií už ale nějakou dobu randí Megan Foxová s raperem Machine Gun Kellym, jehož skutečné jméno zní Richard Colson Baker. Ten je natolik potetovaný, že byste na jeho těle těžko hledali prázdné místo...

Dokonce spolu natočili pěkně žhavý videoklip k jeho songu Bloody Valentine. Mezi dvojicí přeskočila jiskra už na podzim loňského roku při natáčení filmu Midnight In The Switchgrass. Právě poté, co se totiž Megan po delším odloučení vrátila domů, svému muži oznámila, že se chce rozvést. „Řekla, že když byla daleko a pracovala sama, cítila se být víc sama sebou a že si myslí, že by měla zkusit takhle fungovat i nadále,“ řekl Brian Austin Green s tím, že se zprvu cítil naštvaně, ale později si uvědomil, že za upřímnost se na svou ženu nemůže zlobit. 

Nikdy jsme si nic špatného neprovedli. Ona byla vždy upřímná ke mně a já byl upřímný k ní. Měli jsme skvělý vztah, já ji budu navždy milovat a vím, že ona bude navždy milovat mě,“ dodal David ze seriálu Beverly Hills 9020, který dokonce hodlá se sexy Megan nadále jezdit na rodinné dovolené. „Je mou nejlepší kamarádkou 15 let a já to nechci ztratit.“ 

Rozchod a usmíření

Herci se poznali v roce 2004, když bylo Megan Foxové čerstvých 18 a Brianovi 30 let. Po dvou letech se zasnoubili, ale svatba do roka a do dne se neuskutečnila. Dvojice se místo toho v roce 2009 rozešla. Odloučení trvalo ale jen krátce, protože už o rok později nosila Megan opět zásnubní prsten a v únoru 2010 se za fešáka z Beverly Hills 90210 provdala. 

Dva roky poté se jim narodil syn Noah a v roce 2014 následoval syn Bodhi. Pak ale přišla krize a Foxová zažádala o rozvod. Místo toho se ale začala 1,63 metru vysoká herečka ukazovat s rostoucím bříškem a zanedlouho přišel na svět Journey River a rozvod se nekonal. Dotáhnou tentokrát manželé rozvod do konce, nebo se opět potvrdí pravidlo, že stará láska nerezaví? Třeba nás Megan překvapí čtvrtým těhotenstvím a přijde nová otázka: Čí je to dítě? 

Fotogalerie
55 fotografií