Podle výsledků vyšetřování byl zpěvák nesmrtelného hitu Firestarter nalezen kamarádem oběšený poté, co si vzal všechny zmíněné látky. Vše nasvědčovalo tomu, že si sám vzal život. Koronerka z anglického hrabství Essex, kde Flint žil, však přišla s tvrzením, že sebevražda nemusela být záměr.

Sebevražda, nebo ne?

Blbnul a skončilo to strašně,“ uvedla Caroline Beasleyová-Murrayová podle britského listu The Sun. Nenašla však dostatečné důkazy, že šlo o nehodu a dodala: „Nikdy si nebudeme jistí, co se mu tehdy honilo hlavou.“ O slyšení koronera Flintova rodina i manažer skupiny The Prodigy věděli, ale nepřáli se ho zúčastnit.

Zvažovala jsem, že to byla sebevražda. K potvrzení bych však musela najít nějaký důkaz, že si pan Flint usmyslel, že si záměrně udělá něco, co skončí jeho smrtí. S ohledem na okolnosti jsem pro to nenašla dost důkazů,“ dodala Beasleyová-Murrayová.

Záchranáři Flintovi nedokázali pomoci

Keith Flint byl nalezen mrtvý 4. března ve svém essexském sídle v hodnotě 45 milionů korun. Přivolaní záchranáři už ho nedokázali zachránit. „Je to pravda! Nemůžu vůbec uvěřit tomu, že to říkám, ale náš bratr Keith si o víkendu vzal svůj vlastní život. Jsem v šoku, ku*evsky nas*anej, zmatenej a zlomenej. Odpočívej v pokoji, brácho,“ potvrdil smrt zpěváka Liam Hewlett z The Prodigy.

Fotogalerie
119 fotografií