Díky půvabné právničce Amal Clooney (40) se stal otcem chlapečka Allexandera a dcerky Elly už v červnu 2017. Jenže slavný pár své děti hlídal jako ostříž a nechtěl je veřejnosti ukazovat. Nyní konečně udělal výjimku.

Amal byla totiž ve čtvrtek ráno vyfotografována před hotelem Four Seasons v New Yorku. Zrovna odtamtud vycházela a měla poněkud plné ruce - držela totiž obě děti v náručí. Nutno dodat, že ani je nezapomněla obléknout nejen teple, ale i stylově.

Chlapeček měl na sobě černou bundu a holčička zase bílou, k níž jí ladil i zimní kulíšek naražený pomalu až k očím. Obě batolata pak měla stejné světlé džíny a bílé boty s černými pruhy, navíc každý v rukou svíral stejně krásného medvídka s červeným srdíčkem.

Děti jsou si navzájem v obličejích dost podobné a kromě toho jsou patrné i rysy jejich rodičů. Hnědé vlásky mají asi spíše po tatínkovi, protože Amal je má coby Britka původem z Libanonu černé jako uhel. Oči ale ratolesti zdědily spíš po ní. Navíc to vypadá, že zatímco Ella je podobná hlavně jí, chlapeček má už ted pronikavý pohled, velmi podobný tomu, který už roky předvádí jeho táta a oslňuje tím miliony žen po celém světě.

VIDEO: George Clooney je sexy v každém věku

Video
Video se připravuje ...

George Clooney je sexy v každém věku youtube

 

Fotogalerie
31 fotografií