Ještě tři dny před svou smrtí stihla Polina Lobanova oslavit své 20. narozeniny. „To je ten nejlepší večer,“ hlásala během pořádně divokého mejdanu. Den na to ji čekala další párty, když její sestra Vasilia slavila 33. narozeniny.  Pak si dala den pauzu a ve středu 4. července šla na další večírek do nočního klubu v Moskvě. 

Udělalo se jí špatně, a tak ji tatér, se kterým se ten večer v klubu seznámila, odvezl k sobě domů. Tam poté nalezl její bezvládné tělo ležet ve vaně.

Mé sestře dal pravděpodobně někdo drogy. Brzy budou výsledky pitvy. Neznám toho muže, který ji našel,“ řekla její sestra Vasilia. Ta tvrdí, že Polina nikdy nebrala drogy. Alespoň v době, kdy spolu žily pod jednou střechou. „Naši rodiče zemřeli mladí a já ji vychovávala. Jakmile ale dospěla, odstěhovala se s tím, že si chce žít svůj dospělý život sama,“ svěřila se starší sestra zesnulé Poliny.

Smutné je, že zemřela zrovna v den nedožitých 51. narozenin své kolegyně a hlavní hvězdy TV série Dom-2 Svetlany Ustinenko, kterou v říjnu 2016 zabil nádor na mozku.

Dva týdny před smrtí mladé Poliny zemřela další hvězda reality show Dom-2 Anastasia Tarasyuk. Ta byla nalezena mrtvá na ulici poté, co spadla z 19. patra paneláku. Bylo o ní známo, že trpěla depresemi a závislostí na alkoholu.  

Fotogalerie
12 fotografií