Od té doby, co je herečka sama, ji její početná rodinka doprovází téměř všude, dokonce i na filmové premiéry. V minulosti s ní tak děti cestovaly také do Kambodži. Ovšem teď jí údajně Pitt udělal čáru přes rozpočet a zakázal, aby na natáčení do Londýna Maddoxe (16), Paxe (14), Zaharu (13), Shiloh (12) a dvojčata Vivienne a Knoxe (9) s sebou vzala.

Jolie, která má v Británii pracovat na filmu Maleficent 2 (Zloba 2), by tam ale měla strávit poměrně dlouhou dobu. „Nejčerstvější problém je v tom, že Angelina chce filmovat v Evropě několik měsíců a vzít všech šest dětí s sebou na celé trvání natáčení. Brad je proti a zablokoval to,“ prozradil zdroj magazínu E! s tím, že herec využil svých rodičovských práv a cestu zkrátka zatrhl. Sám je přes léto pracovně vázaný v Los Angeles, a nemohl by tak potomky pravidelně vídat.

„Má pocit, že jejich domovem je Los Angeles a že je nejlepší, aby tam žili natrvalo,“ dodal zdroj s tím, že Angelina smí s dětmi odjet jen na pár dní, ale ne na delší dobu. To jí asi pořádně zkomplikovalo situaci a pořádně ji to naštvalo.

Manželé oznámili rozchod po 11 letech vztahu již téměř před dvěma lety a nyní usilovně pracují na rozvodu. „Podmínky už jsou dohodnuté. Finalizují je teď oba právní týmy, ale budou podány v řádu týdnů,“ uvedl zdroj amerického Page Six s tím, že v rámci možností má dvojice mezi sebou docela slušné vztahy. Stále ale očividně musí dořešit péči o děti.

VIDEO: Účes podle Angeliny Jolie, který hravě zvládnete

Video
Video se připravuje ...

Účes podle Angeliny Jolie, který hravě zvládnete David Hanuš

 

Fotogalerie
58 fotografií