Světová hvězda burlesky Dita Von Teese se rozhodla, že v rámci evropského turné zavítá také do České republiky a se show „The Art of the Teese“ předvede 22. listopadu v pražském Kongresovém centru nevídané vystoupení. Show bude jedinečná a zároveň to bude pro Ditu první středoevropská zastávka celého tour.

„I když jsem se svým číslem ve sklence na martini vystoupila jako host v různých show, na přehlídkách a v televizích a procestovala díky tomu celou Evropu, vždy jsem snila o tom, že zde uvedu vlastní, nezkrácenou show,“ sděluje Dita von Teese.  

„Jsem nadšená, že úplně poprvé přijíždím do Evropy se všemi rekvizitami a spolu s hvězdným obsazením složeným z těch nejlepších světových burlesek. Jsem vděčná za příležitost představit show, jež reprezentuje rozmanitý půvab neo-burlesky, která prožívá obrození větší, než jsem si kdy mohla představit!“ říká svůdná diva.  

Během show ukáže Dita novou verzi ikonické „Martini sklenky“, která bude posetá 150 000 krystaly Swarovski. Chybět nebude ani striptýzová scéna „Lazy“ od baletní burlesky. Show této královny označují kritici za největší podívanou v celé historii burlesky.

Dita má mimo jiné i vlastní kolekci spodního prádla, vůní, brýlí, rukavic a punčoch. Dokonce se dala i na dráhu spisovatelky a před nedávnem vydala třetí knihu „Vaše znaménko krásy – Průvodce světem extravagantní ženy“.

Fotogalerie
50 fotografií