Angelo, víte, že o vás jedna slavná rocková kapela z Česka napsala písničku?

Ne, ale víte, jsem skvělej chlap. Chápu, že kapely po celém světě, v jižní Africe, kdekoli, hrajou moje písně nebo je o mně píšou.

Vlastně je o tom, jak jste v pubertě mutoval.

To mě nezajímá, to mi neříkejte. Prostě o mně napsali písničku a je určitě skvělá, tečka.

Víc se dozvíte z videa. Rozhovor s Kathy, Angelem a Patriciou si zase přečtěte v Blesk Magazínu, který vyjde v pátek 19. ledna. Angel i ostatní hity můžete slyšet naživo 8. března v pražské O2 Areně.

Fotogalerie
27 fotografií
 

A jak na napsání hitu vzpomíná Lou Fanánek Hagen, zpěvák a textař Tří sester?

Tenkrát byl strašně slavný song Angel, kde ten Angelo Kelly krásně zpíval jak cherubínek. Tak mě napadlo, když bude mutovat, co se stane.

Plus k tomu zkazky, jak je starý Kelly drsňák, že bydleli někde v Hamburku na obytné lodi, aby otec nemusel platit daně. Z takových útržků jsem si spojil ten příběh, proto je tam verš „zničil celou zpívající rodinu“. Indicie z médií byly jasně dané.

Čili jste to znal hlavně z médií, nebo jste Kelly Family poslouchal?

To jsem musel poslouchat, tenhle Angel byl úplně všude, ten devadesátý pátý, šestý rok, naprostá hitovka. To byla doba, kdy ještě byly hity. Dneska je to strašně rychlé. Nahrávání i sdílení se tak zrychlilo, že máloco vydrží rok jako hit. Tohle bylo ještě za starých časů. A takové jsou zdroje inspirace – přestože neposlouchám Kelly Family, tak tohle člověk věděl, psalo se o nich hodně.

Ostatně vám taky písnička vydržela a hrajete ji doteď.

Jo, na koncertech ji zařazujem, protože je rychlá, svižná, ta se do pořadí stále vrací.

Zaznamenal jste teď comeback Kelly Family?

Viděl jsem billboardy nebo nějaké reklamy. Je to fenomenální, jak tahle rodinná parta funguje, vyrůstají a dorůstají další. Ti starší z nich budou tak v mém věku. Oni byli vždycky impozantní, jak byli takoví zrzaví, vypadali pěkně, jak ze středověku, to je ono. A písničky jsou to poslouchatelné, hezké, Irsko je muzikální kraj. Já jim to přeju, tak to má být.

Teď jsme jim Angelo mutuje pouštěli, tak je docela pobavila…

Tak to je dobré, že o ní vědí, to mě těší.