Partneři se zasnoubili loni a nyní si Ricky Martin a Jwan Yosef řekli své ano. „Jsem manžel. Ale až za pár měsíců uspořádáme velkou party. Řekli jsme si sliby, všechno si odpřisáhli a podepsali jsme všechny papíry, které bylo nutno podepsat. Předmanželskou smlouvu a všechno,“ řekl zpěvák pro magazín E!News.

Zpěvák o své svatbě mluvil ještě před zásnubami a dušoval se, že jednou, až se ožení, vykřičí to do světa. „Řekl jsem v mnoha rozhovorech, že moje svatba bude trvat tři dny a každý o tom bude vědět. Nemyslím si, že by to mohlo být v Portoriku, protože rodina mého partnera je v Sýrii. Dokud se věci nezmění, nebudu schopen pozvat jeho rodinu. Uvidíme, kde to nakonec uděláme. Ale jisté je, že budeme oblečení v bílé, bosí, u moře, musí se to stát v mé zemi. Pak budeme mít obřady v dalších zemích, ale budou jiné. Ten večírek v Portoriku ovšem určitě musí být,“ prohlásil kdysi.

Ricky Martin je otcem dvojčat Mattea a Valentina (9), které mu odnosila náhradní matka. S Jwanem je společně vychovávají.

Fotogalerie
27 fotografií