Jaká z ní mohla být velká zpěvačka. Gyöngyi Bodišová dojímala přeplněné sály v talentové soutěži Česko Slovensko má talent a všichni jí předpovídali kariéru hvězdy. Od té doby už ale uplynul nějaký čas a Bodišová se ztratila z obrazovek a není vidět ani nikde jinde. Dokonce ruší i své koncerty.

"Ano, ten koncert je zrušený. Když jsme mluvili s paní Bodišovou, říkala, že na koncert není připravená a zrušila ho," sdělila už před časem webu Pluska.sk mluvčí kasina, kde měla Gyöngyi vystupovat, Jana Žakovičová.

Mladá zpěvačka však nechodí ani mezi lidi. Když už někam vyjde, tak je to pouze soukromá akce s kamarádkami. Při jedné takové byla před pár měsíci také nachytána. Vyjádřila se také ke svému manažerovi. "Nemám a ani nechci. Ten, kterého jsem měla, tak se mnou skončil, nevím proč," řekla. Manager se o Gyöngyi nevyjadřoval moc pěkně ani na sociální síti. "Upozorňuji sledovatele Gyöngyi, že už není aktivní na Facebooku a stránka nelze smazat. Děkuji za pochopení. A nebo tu stránku někdo převezme. Mě už ale překáží. Bývalý manager," objevilo se na profilu.

"Je pohodlná. Ví, že dostane peníze, tak se do koncertování nehrne," radši spí do dvanácti," uvedl údajně zdroj ze zpěvaččina okolí s tím, že hodně pracovních nabídek neproběhlo kvůli žárlivým scénám jejího výrazně staršího partnera.

VIDEO: Gyöngyi Bodišová promluvila o svém životě.

Video
Video se připravuje ...

Vítězka Talentu Bodišová: Žila jsem na ulici, myla jsem se vodou ze hřbitova! Blesk TV

Fotogalerie
22 fotografií