Producent izraelského původu pro osobnosti, které se slétly z celého světa, zamluvil celý pětihvězdičkový hotel Fasano na slavné pláži Ipanema, židovský a katolický obřad proběhl pod světoznámou sochou Krista Spasitele. Jen pronájem tak lukrativního místa (4000 návštěvníků denně při vstupném cca 460 Kč/os.) stál manžele dva miliony korun! 

Ale co to pro otce čtyř dětí je, když sjednává kontrakty takovým hvězdám, jako jsou Madonna nebo U2, hlavně má ale »vizionářsky« nainvestované peníze ve firmách, jako jsou Airbnb, Foursquare, Spotify nebo Uber.

Demi a Ashton: Odolali pokušení?

Na svatbě panovalo také erotické dusno. Mezi hosty totiž byli i bývalí milenci Demi Moore (54) a Ashton Kutcher (39)! Přiletěli každý zvlášť, měli i vlastní program. Zatímco Ashton dováděl v moři s partou rozjívených chlapů a dával na odiv svou svalnatou postavu, Demi pomáhala nevěstě s přípravami na svatbu. Sešli se až na hostině. Jak tam spolu vycházeli, není známo, jisté ale je, že Demi opustila sál hned pět minut po svém ex. Dali si někde o samotě tajné rande?

Flea předvedl čili papričku

Baskytarista Flea ze skupiny Red Hot Chili Peppers je známý sprosťák, který nemá daleko ke skandálům. I na jevišti je schopen hrát jen s ponožkou navlečenou na penisu a také v Brazílii si neodpustil striptérskou vložku. Ač věděl, že hotel obléhají fotografové, v klidu na proskleném balkoně obnažil svou »čili papričku«.

VIDEO: Madonna – Bitch I’m Madonna ft. Nicki Minaj

Video
Video se připravuje ...

Madonna – Bitch I’m Madonna ft. Nicki Minaj youtube.com/MadonnaVevo

Fotogalerie
10 fotografií