Hollywoodský fešák právě na filmovém festivalu v Torontu představuje nový film Suburbicon,který sám režíroval. Otevřeně zde promluvil i o svých dětech Alexanderovi a Elle, které zůstaly s maminkou doma v L.A.

„On je dvakrát větší než ona. On je šereda a ona je prostě nádherné stvoření,“ popsal svá dvojčátka s humorem Clooney pro DailyMail a doplnil, že péče o miminka je pro něj novým a velmi namáhavým zážitkem. „Nepláčou. Vlastně brečím víc já, teď asi tak čtyřikrát denně, protože jsem hrozně unavený.“

„Všechny moje děti mají děti a já jsem kmotr asi 20 z nich, takže jsem věděl, do čeho jdu. Velké překvapení pro mě ale bylo, jak jsou dvojčata daleko náročnější než jenom jedno dítě. Není to jen dvakrát tolik práce, jen to ještě víc než to,“ svěřila se hvězda Dannyho parťáků s tím, že spíše než na něm ale vše leží na jeho choti Amal.

„Zatím to ani není tolik práce pro mě, protože těm dvěma truhlíkům je zatím jedno, že existuju! Jediné, co chtějí, je jíst, takže jim teď nemám co dát, leda tak jednou za čas lahvičku,“ vysvětluje George. „Ale většinou je tu teď pro ně Amal. Já skoro ani nerozumím tomu, co se děje.“

Svou ženu proto nyní staví téměř na piedestal. „Velmi obdivuji svoji ženu, protože kojí a mezi tím spí jen asi dvě hodiny. Také je zázrak sledovat, jak moc ji děti milují. Je to nádherné,“ dodal Clooney, který je poprvé od narození dvojčat pryč od rodiny a už se mu po ní stýská. Amal mu tak pravidelně posílá fotky, aby mu odloučení usnadnila.

VIDEO: George Clooney je sexy v každém věku.

Video
Video se připravuje ...

George Clooney je sexy v každém věku. youtube

Fotogalerie
34 fotografií