Bratr slavného zpěváka z kapely Backstreet Boys Nicka Cartera Aaron byl v sobotu večer zatčen americkou policií. Společně s ním ve voze, který strážníci zastavili, jela i jeho přítelkyně Madison Parker. Rovněž ona skončila ve vazbě.

Aaron a Madison v té době mířili na koncert do Kansas City. Několik hodin před zatčením se však na Twitteru objevila zpráva, že Aaron nevystoupí, neboť se potýká s mnoha problémy během cesty.

Nejdříve totiž Madison volala do firmy, kde si s Aaronem půjčili auto, aby jim ho vyměnili, protože jejich stávající je plesnivé. Ani náhradní auto jim však nepomohlo koncert stihnout. Na dálnici jim praskla pneumatika.

Poslední potíží na cestě byla policejní hlídka, která Aaronovi neumožnila pokračovat dále. Policisté měli podezření, že zpěvák je pod vlivem omamných látek. Popová hvězda však odmítla dechovou zkoušku. Policisté nakonec pár vzali do vazby.

„Aaron Carter čelí několika obvinění včetně řízení pod vlivem omamných látek, držení marihuany a objektů spojených s drogami,“ řekl kapitán Floyd Canup.

V neděli vyjádřil Aaronovi podporu i jeho starší bratr Nick, když napsal na Twitter: „Pro mého bratra: Miluju tě, ať se děje, co se děje, a kdybys potřeboval pomoc, jsem tady a ochoten zlepšit tvou situaci.“ Aaron však bratrovu nabídku okamžitě smetl ze stolu poměrně nenávistným příspěvkem.

„Jestli se o mě moje krev opravdu tak stará, proč mi nezavolala a nemluvila se mnou přímo místo toho, aby to udělala tak veřejně,“ píše Aaron. „To není vůbec cool využít mě k propagaci své vlastní osoby a kopat do mě, když jsem na dně,“ připsal Aaron.

Fotogalerie
15 fotografií